Annonce
Tarm

Tarm Elværk gav overskud på 753.000 kroner

Ordstyrer Kurt Foged og formand Bent Østergaard med beretning om Tarm Elværk. PR foto
Tarm Elværk gav på generalforsamling 50.000 kroner til det lokale idrætsliv.

Tarm: Tarm Elværk holdt tirsdag aften den årlige generalforsamling på Bechs Hotel. Kurt Foged blev valgt som ordstyrer og guidede de fremmødte godt gennem aftenen. Formanden Bent Østergaard fik som den første ordet. I sin formandsberetning kunne han med tilfredshed se tilbage på 2018 som et år med overskud på 753.000 kr. mod 170.000 kr. før. Regnskabet var påvirket af en positiv regulering fra Energitilsynet.

Egenkapitalen andrager knap 29 mio. kr., som svarer til en soliditetsgrad på 86 procent. Tarm Elværk er sammen med andre elselskaber i et fælles handelsselskab Samstrøm, som i Tarm hedder Tarm Elhandel.

- 75 procent af de mulige kunder køber el hos os, og det vil vi gerne kvittere for ved at give noget tilbage til kunderne og støtte det store frivillige arbejde blandt aktive idrætsudøvere, sagde Bent Østergaard.

Annonce
Direktør Kurt Nielsen og formand Bent Østergaard og repræsentanter fra det frivillige arbejde for idrætten med deres gavecheck. PR foto

Støtte til idrætten

Et samlet beløb på 50.000 kr. blev fordelt mellem repræsentanter for Tarm Svømmeklub, Tarm Badmintonklub, Tarm-Foersum Gymnastikforening, Tarm Tennisklub og Tarm Idrætsforening, som hver fik en check overrakt. Desuden er der støttet med el-tavle til juletræstænding ved kulturtagene og ABC Supermarked.

Byggeri i nær fremtid

Direktør Kurt Lindy Nielsen gennemgik det positive regnskab, og på den baggrund er det besluttet at modernisere den gamle driftsbygning på Skolegade 23. Tegninger af en ny to-etages administrationsbygning, værksted og garageanlæg er klar og blev vist på lærredet. Der var genvalg til bestyrelsen til Finn Heilsvig og Bent Østergaard. Som revisor blev revisionsfirmaet EY genvalgt med stor tilfredshed. Fra bestyrelsen var der også tak til direktion og medarbejdere for veludført arbejde i året løb. /Bodil

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kontantløst samfund: En tur i biografen kostede samleren den bedste mønt - men pigen var køn

Annonce