Annonce
Hvide Sande

Tørskoet i land efter vandskade: Politikere giver 87.000 kroner til reparation af halgulv

Der er ofte godt gang i den store hal i Holmsland Idræts- og Kulturcenter - som på dette billede, der er fra et stort bankoshow. Arkivfoto: Morten Stricker
Holmsland Idræts- og Kulturcenter har været ramt af en økonomisk udfordring efter en vandskade i den store hal.
Annonce

Kloster: Der gik et eller andet galt, da en håndværker før sommerferien skulle skabe bedre lysforhold i den store hal i Holmsland Idræts- og Kulturcenter.

Arbejdet førte senere til en vandskade på gulvet, og i bestyrelsen kom det på tale at udskifte hele gulvet - et projekt, der blev anslået til at koste omkring én million kroner.

Der blev derfor søgt om tilskud hos kommunens kultur- og fritidsudvalg, hvor sagen første gang var på dagsordenen 18. august.

Ved en nærmere undersøgelse af skaderne blev det dog klarlagt, at en reparation af gulvet ville kunne sikre det en fortsat levetid på op til 12 år - og dermed en langt mindre udskrivning.


De skal hurtigst muligt i gang med en ny sæson.

Erik Viborg (V), formand for kommunens kultur- og fritidsudvalg


Af den dagsorden, som medlemmerne af kultur- og fritidsudvalget behandlede tirsdag, fremgår det, at renoveringen af gulvet koster centret cirka 347.000 kroner. Heraf ventes Holmsland Idræts- og Kulturcenters forsikringsselskab at betale 260.000 kroner.

Fra politisk side er der nu givet tilsagn om at dække den resterende udgift på 87.000 kroner.

Annonce

Klar til ny sæson

Formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg (V), oplyser, at der var tilstrækkelige midler at tage af fra en kommunal anlægspulje:

- Heldigvis var der politisk opbakning til at støtte det, så de kan komme videre.

Godt nok overholder projektet i Kloster ikke helt principperne for anlægspuljen, da ansøgningen indkom efter normal deadline, og da reparationen allerede var påbegyndt.

- De skal hurtigst muligt i gang med en ny sæson, tilføjer Erik Viborg, der henviser til, at hallen blandt andet bruges til skoleidræt og forskellige foreningsaktiviteter.

Formanden for bestyrelsen i Holmsland Idræts- og kulturcenter, Kjeld Pedersen, er yderst tilfreds med meldingen fra det politiske udvalg:

- Det er vi da meget glade for. Det er en kæmpe hjælp, siger Kjeld Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Historiske glimt: Da Helle Faber fra Videbæk fik debut som tv-vært i DR og superligaklubben Vejle Boldklub skrev kontrakt RIF's angriber Carsten Holm

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Vandsporten bandt Jakob Sally til Vestjylland - nu kunne han ikke drømme om at flytte

Annonce