Annonce
Erhverv

Tøjforretningen Huset river muren ned mellem mænd og kvinder

Husets ejer, Hans Peder Thøgersen, ved den mur, der snart er fortid. Foto: Kaj Poulsgaard
H.P. - alias tøjhandler Hans Peder Thøgersen - går snart i gang med at rive muren mellem herre- og kvindetøjsafdelingen i Huset ned. Når muren er væk, vil mænd og kvinder kunne følges ad, mens de handler i den store butik.
Annonce

Hvide Sande: Nu er det snart fire år siden, Hans Peder Thøgersen - kaldet H.P. - overtog tøjforretning Huset midt i Hvide Sande. I den tid har der været to forretninger i en. Men det skal være slut nu.

- Når man som blot 25-årig overtager sådan en stor forretning, skal man lige bruge lidt tid på, at finde sig på plads i rollen som ejer og leder, før man begynder at lave alting om. Men man må gerne drømme stort, og nu har jeg i snart et par år gået med tanken om at slå de to forretningen sammen til en, siger H.P.

- Det, vi gør, er, at vi river nogle mure ned, så det bliver én stor butik på 500 kvadratmeter. Det giver flere fordele. For det første vil vi bedre kunne hjælpe hinanden der, hvor der er travlt. Vi får også en stor disk midt i butikken, så vi kan hjælpe hinanden der. Samtidig rokerer vi om, så vi får dametøj i den ene side af butikken og herretøj på den anden side. På den måde vil kunder udefra kunne se, at vi har begge typer tøj i butikken. Og kunderne vil også kunne følges ad gennem butikken, siger H.P.

Rent praktisk vil butikken være åben i selve ombygningsperioden.

- Det er klart, at der bliver lidt klemt, da vi flytter alt dametøjet ned i den nuværende herretøjsafdeling, mens ombygningen står på. Derfor kommer vi også til at køre med nogle virkeligt store besparelser i den periode. Så håber vi, at vores kunder bærer over med, at vi roder og larmer en lille smule, siger H.P.

Han er naturligvis spændt på at se det endelige resultat, for en ting er at drømme om en samlet butik, men noget andet er at se, hvordan samlingen mellem de de to butikker rent faktisk kommer til at se ud og virke.

Ud over H.P. er der tre ansatte i Huset i vintersæsonen og lidt flere om sommeren.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Schuberts Minde lukker: Bestyrelsen vil åbne nyt sted med høj kvalitet i rammer der stikker alt andet i Danmark

Annonce