Annonce
Ringkøbing

Tæt på udsolgt til Lis Sørensen

Lis Sørensen er her fotograferet ved Danish Music Awards i midten af oktober, hvor hun blev hyldet med en ærespris. Pressefoto

Ringkøbing: Det bliver med en ærespris fra Danish Music Awards i bagagen, at Lis Sørensen lørdag 2. november rykker inden for i Vesterhavs Hallen i Ringkøbing.

Her har den 64-årige sanger udsigt til fuld opbakning, da der er solgt flere end 400 af i alt omkring 450 billetter.

- Den går også hjem, siger Jens Hebroe, formand for kulturforeningen bag Rock i Ringkøbing, der står bag arrangementet.

Med det lille også henviser han til en koncert 19. oktober, hvor Johnny Madsen i de samme rammer spillede op til en fornøjelig aften foran omkring 650 tilhørere:

- Det var en helt fantastisk aften. Vores eneste problem var, at øllet skummede, tilføjer Jens Hebroe.

Lis Sørensen tager hul på en ny turné onsdag i denne uge, og med sig på scenen har hun også nye sange, der senere finder vej til et kommende album:

- Jagten på nye sange er noget af det mest spændende, jeg ved. Jeg møder hele tiden nye, interessante komponister, som på hver deres måde tænder mig, siger Lis Sørensen.

Da hun tidligere på måneden modtog æresprisen ved Danish Music Awards, kommenterede hun det med et, 'det er kraftedeme på tide.'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

112

Sprængte hul i kajak med fyrværkeri

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce