Annonce
"EM I HÅNDBOLD"

Tæt på overraskelsen: Kim Rasmussen har fået sat skik på Montenegro

Kim Rasmussen er netop blevet landstræner for Montenegro, og hans nye hold var fredag aften tæt på at vinde over Frankrig. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Hvis de danske håndboldkvinder i kølvandet på træningsturneringen Golden League sad med en fornemmelse af, at det nok også ville blive en smal sag at vinde over Montenegro ved EM-slutrunden, er det nok en meget god idé at ændre på den opfattelse.

Kim Rasmussen tog for halvanden uge siden over som landstræner, og på rekordtid har han fået sat fint skik på Montenegro - og faktisk var Rasmussen & Co. tæt på at skabe en gedigen overraskelse mod Frankrig i den allerførste kamp i gruppe A, hvor Danmark og Slovenien er de to andre hold.

Montenegro endte dog med at tabe 24-23, men holdet med store profiler som Jovanka Radicevic og Durdina Jaukovic havde stor ære af kampen, og bliver utvivlsomt også en ordentlig mundfuld for Danmark, når holdene mødes søndag aften.

Frankrig var flere gange i første halvleg bagud med fem mål, men Les Bleus kom på omgangshøjde, da veteranen Siraba Dembele udlignede til 11-11 et minut før pausen, men montenegrinerne var nu ikke færdig med at sprælle og fightede på livet løs.

Bare otte minutter før tid bragte de franske kvinder sig dog foran for første gang i kampen, og efterfølgende så de forsvarende europamestre sig ikke tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce