Annonce
Navne

Syv nye medarbejdere i Ringkjøbing Landbobank

Anni Bjerg er ansat i Ringkjøbing Landbobank i en stilling som privatkunderådgiver i bankens Holstebro-afdeling. PR-foto
Annonce

Ringkøbing: Der er ansat syv nye medarbejdere i Ringkjøbing Landbobank.

Anni Bjerg er ansat i Ringkjøbing Landbobank i en stilling som privatkunderådgiver i bankens Holstebro-afdeling. Hun bor i Holstebro og kommer senest fra en stilling som privatkundechef i Nykredit i Herning.

Dorthe Johansen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som privatkunderådgiver i bankens Viborg-afdeling. Hun bor i Viborg og har flere års baggrund i bankbranchen, men har det seneste år arbejdet som administrativ medarbejder for Ørslevkloster Børneunivers og Nr. Søby Skole.

Ida Hestbæk Grauballe er ansat i Ringkjøbing Landbobank som finanstrainee i bankens Erhvervscenter Ringkøbing. Hun bor i Herning og blev den 31. august færdiguddannet revisor hos BDO i Herning.

Ida Krusborg Nørholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som investeringsrådgiver i bankens Private Banking Aarhus-afdeling. Hun bor i Hinnerup og kommer senest fra en stilling i Danske Bank Private Banking.

Jonas Rønnow Sander er ansat i Ringkjøbing Landbobank i afdelingen Hvidvask og Operationel risiko. Han er netop flyttet fra Aarhus til Ringkøbing og er nyuddannet cand.merc. jur. med finansiering som speciale.

Henrik Munkholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som ny leder af afdelingen Forretningsudvikling. Han bor i Sunds og kommer senest fra en stilling som markedsdirektør i Jyske Bank Online.

Anders Backx Jensen er ansat som rådgiver med speciale i engros og projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engrosafdelingen i Ringkøbing. Anders, som bor i Ikast, kommer senest fra en stilling som revisor hos PwC i Herning.

Dorthe Johansen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som privatkunderådgiver i bankens Viborg-afdeling. PR-foto
Jonas Rønnow Sander er ansat i Ringkjøbing Landbobank i afdelingen Hvidvask og Operationel risiko. PR-foto
Ida Hestbæk Grauballe er ansat i Ringkjøbing Landbobank som finanstrainee i bankens Erhvervscenter Ringkøbing. PR-foto
Ida Krusborg Nørholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som investeringsrådgiver i bankens Private Banking Aarhus-afdeling. PR-foto
Henrik Munkholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som ny leder af afdelingen Forretningsudvikling. PR-foto
Anders Backx Jensen er ansat som rådgiver med speciale i engros og projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engrosafdelingen i Ringkøbing.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce