Annonce
Navne

Syv nye medarbejdere i Ringkjøbing Landbobank

Anni Bjerg er ansat i Ringkjøbing Landbobank i en stilling som privatkunderådgiver i bankens Holstebro-afdeling. PR-foto

Ringkøbing: Der er ansat syv nye medarbejdere i Ringkjøbing Landbobank.

Anni Bjerg er ansat i Ringkjøbing Landbobank i en stilling som privatkunderådgiver i bankens Holstebro-afdeling. Hun bor i Holstebro og kommer senest fra en stilling som privatkundechef i Nykredit i Herning.

Dorthe Johansen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som privatkunderådgiver i bankens Viborg-afdeling. Hun bor i Viborg og har flere års baggrund i bankbranchen, men har det seneste år arbejdet som administrativ medarbejder for Ørslevkloster Børneunivers og Nr. Søby Skole.

Ida Hestbæk Grauballe er ansat i Ringkjøbing Landbobank som finanstrainee i bankens Erhvervscenter Ringkøbing. Hun bor i Herning og blev den 31. august færdiguddannet revisor hos BDO i Herning.

Ida Krusborg Nørholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som investeringsrådgiver i bankens Private Banking Aarhus-afdeling. Hun bor i Hinnerup og kommer senest fra en stilling i Danske Bank Private Banking.

Jonas Rønnow Sander er ansat i Ringkjøbing Landbobank i afdelingen Hvidvask og Operationel risiko. Han er netop flyttet fra Aarhus til Ringkøbing og er nyuddannet cand.merc. jur. med finansiering som speciale.

Henrik Munkholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som ny leder af afdelingen Forretningsudvikling. Han bor i Sunds og kommer senest fra en stilling som markedsdirektør i Jyske Bank Online.

Anders Backx Jensen er ansat som rådgiver med speciale i engros og projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engrosafdelingen i Ringkøbing. Anders, som bor i Ikast, kommer senest fra en stilling som revisor hos PwC i Herning.

Annonce
Dorthe Johansen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som privatkunderådgiver i bankens Viborg-afdeling. PR-foto
Jonas Rønnow Sander er ansat i Ringkjøbing Landbobank i afdelingen Hvidvask og Operationel risiko. PR-foto
Ida Hestbæk Grauballe er ansat i Ringkjøbing Landbobank som finanstrainee i bankens Erhvervscenter Ringkøbing. PR-foto
Ida Krusborg Nørholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som investeringsrådgiver i bankens Private Banking Aarhus-afdeling. PR-foto
Henrik Munkholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som ny leder af afdelingen Forretningsudvikling. PR-foto
Anders Backx Jensen er ansat som rådgiver med speciale i engros og projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engrosafdelingen i Ringkøbing.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Mellemstort kvægbrug er gået konkurs

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Annonce