Annonce
Navne

Syv nye medarbejdere i Ringkjøbing Landbobank

Anni Bjerg er ansat i Ringkjøbing Landbobank i en stilling som privatkunderådgiver i bankens Holstebro-afdeling. PR-foto

Ringkøbing: Der er ansat syv nye medarbejdere i Ringkjøbing Landbobank.

Anni Bjerg er ansat i Ringkjøbing Landbobank i en stilling som privatkunderådgiver i bankens Holstebro-afdeling. Hun bor i Holstebro og kommer senest fra en stilling som privatkundechef i Nykredit i Herning.

Dorthe Johansen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som privatkunderådgiver i bankens Viborg-afdeling. Hun bor i Viborg og har flere års baggrund i bankbranchen, men har det seneste år arbejdet som administrativ medarbejder for Ørslevkloster Børneunivers og Nr. Søby Skole.

Ida Hestbæk Grauballe er ansat i Ringkjøbing Landbobank som finanstrainee i bankens Erhvervscenter Ringkøbing. Hun bor i Herning og blev den 31. august færdiguddannet revisor hos BDO i Herning.

Ida Krusborg Nørholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som investeringsrådgiver i bankens Private Banking Aarhus-afdeling. Hun bor i Hinnerup og kommer senest fra en stilling i Danske Bank Private Banking.

Jonas Rønnow Sander er ansat i Ringkjøbing Landbobank i afdelingen Hvidvask og Operationel risiko. Han er netop flyttet fra Aarhus til Ringkøbing og er nyuddannet cand.merc. jur. med finansiering som speciale.

Henrik Munkholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som ny leder af afdelingen Forretningsudvikling. Han bor i Sunds og kommer senest fra en stilling som markedsdirektør i Jyske Bank Online.

Anders Backx Jensen er ansat som rådgiver med speciale i engros og projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engrosafdelingen i Ringkøbing. Anders, som bor i Ikast, kommer senest fra en stilling som revisor hos PwC i Herning.

Dorthe Johansen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som privatkunderådgiver i bankens Viborg-afdeling. PR-foto
Jonas Rønnow Sander er ansat i Ringkjøbing Landbobank i afdelingen Hvidvask og Operationel risiko. PR-foto
Ida Hestbæk Grauballe er ansat i Ringkjøbing Landbobank som finanstrainee i bankens Erhvervscenter Ringkøbing. PR-foto
Ida Krusborg Nørholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som investeringsrådgiver i bankens Private Banking Aarhus-afdeling. PR-foto
Henrik Munkholm er ansat i Ringkjøbing Landbobank som ny leder af afdelingen Forretningsudvikling. PR-foto
Anders Backx Jensen er ansat som rådgiver med speciale i engros og projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engrosafdelingen i Ringkøbing.
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce