Annonce
Håndbold

Syv mod seks var effektivt men så stoppede Rækker Mølle Håndbold med at gå mod mål

Line Hansen gjorde det godt med fire scoringer fra en uvant position som stregspiller. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Et par perioder med spil syv mod seks var igen effektivt for Rækker Mølle Håndbolds damer, men i slutfasen kom en række tilfældigheder, som gjorde, Rækker Mølle tabte alligevel.

Odense: Syv mod seks har været et godt våben for Rækker Mølle Håndbolds damer på det seneste. Det var det sådan set også fredag aften ude mod DHG 2, men det var alligevel ikke nok til at hente point.

- Nej for vi scorede ikke nok i slutfasen. Vi holdt op med at gå mod mål. Og så var der bare en række tilfældigheder, vi ikke kunne gøre noget ved, sagde Rækker Mølles træner Michael Iversen.

Han snakkede noget om, at Rækker Mølle gerne havde set bare et par udvisninger til DHG, at Rækker Mølle havde fået bare et par straffekast mere. Sådan lidt forskelligt.

Rækker Mølle havde kun en enkelt fløj, to målvogtere og ingen stregspillere med til Fyn.

- Men vi spillede med det, vi havde, og det gik jo ok. Line Hansen var eksempelvis god på stregen hele kampen, sagde Michael Iversen.

Holdene fulgtes ad fra start. Ved 4-4 var der en scoringspause, hvor efter DHG bragte sig foran med et par mål, da Rækker Mølle kom i undertal.

- Bagud 7-6 begyndte vi at spille syv mod seks. Det gjorde, vi fik bedre fat, så vi førte 9-8 ved pausen, fortalte Michael Iversen.

I starten af anden halvleg spillede Rækker Mølle helt almindeligt. Igen kom de bagud med to mål, da Rækker Mølle fik to udvisninger oven i hinanden. Igen gik Rækker Mølle så over til syv mod seks, da de blev fuldtallige, og igen vendte det kampen. Fem minutter før tid førte Rækker Mølle 19-16, så det lignede en sejr.

- Men det gik galt. Noget var vores egen skyld, men vi følte mere, det var andre ting, der afgjorde det hele, og det var vi godt trætte af, da vi kørte hjem, fortalte Michael Iversen.

2. division damer

DHG 2-Rækker Mølle Håndbold 22-20 (8-9)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Louise Tobiasen 7 (1), Line Hansen 4, Mia Hansen 3, Maja Bech 3, Louise Møller 2 og Caroline Langer 1. Straffekast. DHG 3 (2 mål), Rækker Mølle 1 (1 mål). Udvisninger: DHG ingen, Rækker Mølle fire.

Annonce
Annonce
112

Politiet lukker stationerne op til påske

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev For abonnenter

Kamp mod corona berettiger meget, men: Der er også en grænse

Regeringer verden over krænker fundamentale frihedsrettigheder for at bekæmpe corona. Værst i lande med udemokratiske regimer, men også Danmark kan være med. Det er en farlig udvikling. Krisen er så enorm, at vi selv i åbne demokratier må acceptere, at nogle af vores frihedsrettigheder sættes på pause. Det kan være retten til at måtte forsamle sig og bevæge sig frit. Det afgørende er ikke at gå for langt. Det har mange gjort. I Kina var og er det ikke sundt at kritisere diktaturets indsats mod corona. I Cambodia er 17 anholdt for at sprede "falske nyheder". I Tyrkiet er 19 anholdt for blandt andet at skrive, at corona var mere udbredt, end myndighederne sagde. I Ungarn er premierminister Viktor Orbán nu reelt diktator, efter at parlamentet har bemyndiget ham til på ubestemt tid at kunne regere per dekret, altså uden politisk flertal. Samtidig vedtog parlamentet en lov, som giver op til fem års fængsel for at offentliggøre "falske informationer". Så vidt er vi ikke i Danmark, men Mette Frederiksens regering er to gange blevet stoppet i forsøget på at gå for langt. I sit udkast til den første hastelov foreslog regeringen at bemyndige sundhedsministeren til at lade myndigheder trænge ind i private hjem uden dommerkendelse, hvis der var mistanke om smitte. I udspillet til den anden hastelov, som blev vedtaget sent tirsdag aften, ville regeringen give Styrelsen for Patientsikkerhed adgang til borgernes dankorttransaktioner for at spore potentielt coronasmittede – også uden dommerkendelse. Også dét blev heldigvis stoppet. I begge tilfælde demonstrerede Socialdemokratiet, hvad det har gjort siden sin valgsejr: Man er tilhænger af en meget stærk stat, som gerne må gribe dybt ind i borgernes private liv, hvis det tjener, hvad partiet opfatter som fællesskabets bedste. Men det sætter Grundloven faktisk grænser for, og det er godt, at nogle partier i Folketinget stadig har den som ledestjerne. Coronakrisen berettiger mange indgreb, men der er også en grænse.

Annonce