Annonce
Håndbold

Syv mod seks sendte Rækker Mølle Håndbolds damer videre i pokalturneringen

Mia Hansen scorede hele otte gange, da Rækker Mølle Håndbolds damer gik videre til sjette runde af pokalturneringen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Rækker Mølle: Der er mange, der ikke kan lide det taktiske træk med at tage målmanden ud og så spille med syv mand i angrebet. Rækker Mølles damer kan lide det.

Og det var netop det taktiske træk, der blev afgørende i tirsdagens pokalkamp hjemme mod VRI Risskov.

- Ja for efter en lidt famlende start med fire skud på træværket på fine chancer gik vi over til syv mod seks ved stillingen 3-3 efter ti minutter. Det hjalp. Vi scorede stort set i hvert eneste angreb, fordi vi spillede os til åbne chancer. Samtidig stod vi godt i forsvaret, og det gav kontramål, så vi førte 14-10 ved pausen, fortalte Rækker Mølles træner Michael Iversen.

I starten af anden halvleg spillede hjemmeholdet igen kun med seks mand i angrebet.

- Det gjorde vi til midten af halvlegen, hvor vi så igen spillede syv mod seks efter en periode, hvor vi havde smidt for mange bolde væk. Syv mod seks trak vi fra til en solid sejr. Godt at spille en kamp der betød noget. Og resultatet understreger, at vores pulje bare er stærkere i 2. division, for VRI ligger på andenpladsen i deres pulje, sagde Michael Iversen meget tilfreds.

Landspokal damer

Rækker Mølle Håndbold-VRI Risskov 31-17

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mia Hansen 8, Louise Møller 5, Caroline Langer 4, Ninna Hedegaard 4, Louise Tobiasen 4, Line Hansen 3, Else Jensen 2 og Heidi Hansen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce