x
Annonce
Håndbold

Syv mod seks sendte Rækker Mølle Håndbolds damer videre i pokalturneringen

Mia Hansen scorede hele otte gange, da Rækker Mølle Håndbolds damer gik videre til sjette runde af pokalturneringen. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Rækker Mølle: Der er mange, der ikke kan lide det taktiske træk med at tage målmanden ud og så spille med syv mand i angrebet. Rækker Mølles damer kan lide det.

Og det var netop det taktiske træk, der blev afgørende i tirsdagens pokalkamp hjemme mod VRI Risskov.

- Ja for efter en lidt famlende start med fire skud på træværket på fine chancer gik vi over til syv mod seks ved stillingen 3-3 efter ti minutter. Det hjalp. Vi scorede stort set i hvert eneste angreb, fordi vi spillede os til åbne chancer. Samtidig stod vi godt i forsvaret, og det gav kontramål, så vi førte 14-10 ved pausen, fortalte Rækker Mølles træner Michael Iversen.

I starten af anden halvleg spillede hjemmeholdet igen kun med seks mand i angrebet.

- Det gjorde vi til midten af halvlegen, hvor vi så igen spillede syv mod seks efter en periode, hvor vi havde smidt for mange bolde væk. Syv mod seks trak vi fra til en solid sejr. Godt at spille en kamp der betød noget. Og resultatet understreger, at vores pulje bare er stærkere i 2. division, for VRI ligger på andenpladsen i deres pulje, sagde Michael Iversen meget tilfreds.

Landspokal damer

Rækker Mølle Håndbold-VRI Risskov 31-17

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mia Hansen 8, Louise Møller 5, Caroline Langer 4, Ninna Hedegaard 4, Louise Tobiasen 4, Line Hansen 3, Else Jensen 2 og Heidi Hansen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce