Annonce
Hvide Sande

Syv deltagere, 15 medaljer og 17 personlige rekorder

Syv glade atletikudøvere med deres medaljehøst. Bagerst Silas Brogaard, Sebastian Brogaard og Eliza Nadjaka. Forrest louis Just, Oliver Emborg, Nynne Degn og Karoline Bjerg. Privatfoto
Fire drenge og tre piger fra atletikklubben i Hvide Sande var til Herning Games lørdag

Hvide Sande-Herning: Lørdag deltog syv medlemmer af Hvide Sande KFUM Atletik i Herning Games.

Fem af dem var 12-årige, der for første deltog i Herning Games og for første gang kunne deltage i kastedisciplinerne.

De syv deltagere fik tre guld, fem sølv og syv bronzemedaljer samt 17 personlige rekorder med hjem på trods af det kolde og blæsende vejr. Største medaljesluger var Sebastian Brogaard, der stillede op i 14-15 år drengegruppen. Han fik tre førstepladser i 100 m hæk i 18,31 sek, hvilket var personlig rekord, i højde 1,60 meter og i stangspring med 2,60 m. Desuden fik han to tredjepladser i spyd og diskoskast. I 16-17 årsklassen fik Silas Brogård en andenplads i 110 m hækkeløb i 18,09 og satte personlig rekord i længdespring med 3,36 m.

I drenge gruppen for 12-13-årige fik Oliver Emborg sølvmedalje i både stangspring og højdespring og bronze i spydkast med 25,48 og i diskoskast med 16,05. Louis Just fik bronze i diskoskast med 15,03 m. Hos pigerne kæmpede Nynne Degn sig til sølv i diskos med den personlige rekord 14,14 m og bronze i hammerkast med 22,56 m, også personlig rekord, og i kuglestød med 8,33 m. Karoline Bjerg fik bronze i højdespring og satte personlig rekord med 1,20 m og Eliza Nadjaka satte personlig rekord i længdespring med 3,84 og fik en 4. plads, desuden satte hun en flot personlig rekord i kuglestød med 7,86 m.

Næste weekend har klubben træningssamling og nålestævne i Hvide Sande. 60 børn fra Silkeborg, Viborg, Rødding, Herning og Hvide Sande kommer fredag aften og har forskellige aktiviteter, hvor de skal være aktive sammen og lære hinanden at kende. Lørdag formiddag er der atletikstævne, en tur i svømmehallen og mulighed for at kigge på bunkere og Fiskeriets Hus, før der sluttes med uddeling af diplomer og nåle.

Annonce
Nynne Degn stødte kuglen ud på 8,33 meter, hvilket rakte til en bronzemedalje. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce