Annonce
Ringkøbing-Skjern

Sygemeldt med stress - sympatien strømmer Svend Boye i møde

Byrådsmedlem og kommunikationsrådgiver Svend Boye Thomsen. Pressefoto
Venner og byrådskolleger sender hilsener.

Ringkøbing-Skjern: Det er sygdom, der er årsag til, at Svend Boye Thomsen har trukket sig som spindoktor for kristendemokraternes folketingskandidat Kristian Andersen. Det har kristendemokraternes kommuneformand Iver Poulsen oplyst – og det bekræftes af venner tæt på Svend Boye.

Ifølge Dagbladets oplysninger er Svend Boye Thomsen sygemeldt med stress.

Foruden byrådsarbejdet, hvor han er medlem af teknik- og miljøudvalget og børne- og familieudvalget, driver Svend Boye Thomsen firmaet Vestjysk Kommunikation, der udgiver en netavis og løser kommunikationsopgaver.

Hans udmelding om, at han stopper som spindoktor er på Facebook blevet med mødt med mange sympatitilkendegivelser fra venner og byrådskolleger.

Carsten Leidesdorff Skov skriver: "Den opgave har da kostet dig dyrt i mange sammenhænge Svend. Æv. Kram herfra."

Borgmester Hans Østergaard skriver: "Ønsker dig alt godt. Giv mig et kald hvis du har brug for det."

SF’s Pia Vestergaard "ønsker dig alt det bedste, Svend."

Jens Nicolai Vejlgaard, Venstres formand i Region Midtjylland, skriver: "Kære Svend Boye Thomsen du er i mine tanker … alt det bedste herfra."

Linda Nielsen, byrådsmedlem for Socialdemokraterne, ønsker ”op på hesten, Boye."

Viceborgmester Søren Elbæk giver Svend Boye en socialdemokratisk emoji-rose og skriver: "In a dream It’s typical not to be rational" (John Nash). Jeg tror du ved hvad jeg mener … Vi ses og snakkes ved."

Elbæks hilsen lyder oversat "i en drøm er det typisk ikke at være rationel."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce