Annonce
Kultur

Sygdom ændrer stand up-holdopstilling: Christian Fuhlendorff afløser Mark Le Févre

Med kort varsel har komiker Christian Fuhlendorff sagt ja til at afløse en sygdomsramt Mark Le Fevré, der skulle underholdt i ROFI-Centret lørdag 9. november. Pressefoto: ROFI-Centret

Ringkøbing: Mark Le Févre var en af de tre standupkomikere, der skulle optræde ved showet Comedy Night Ringkøbing i ROFI-Centret lørdag 9. november.

På grund af sygdom har Mark Le Févre været nødsaget til at melde afbud til showet. I stedet kan publikum opleve Christian Fuhlendorff sammen med Ruben Søltoft og Andreas Bo.

- Vi er kede af, at publikum ikke får mulighed for at opleve Mark Le Févre, men sygdom er hver mands herre. Til gengæld er vi glade og taknemlige for, at Christian Fuhlendorff, der også hører til på øverste hylde blandt standupkomikere i Danmark, springer til og vil give publikum en stor oplevelse sammen med Ruben Søltoft og Andreas Bo, siger centerleder Per Lange Andersen, ROFI-Centret, i en pressemeddelelse.

Allerede i sommer kunne ROFI-Centret med 950 solgte billetter melde udsolgt til showet, der begynder kl. 20.

- Vi glæder os til at åbne dørene til et helt fyldt ROFI-Center og et show med tre standupkomikere, der appellerer til både de yngre og den lidt ældre del af publikum, der holder af stand up komik, siger Per Lange Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

En forbistret regnefejl

Formanden for Vestjysk Landboforening, Søren Christensen, er vred. Det har han god grund til at være. Når politikerne igen og igen foretager miljøindgreb i landbruget, må indgrebene i det mindste ske på et solidt videnskabeligt grundlag. Det ser bare ikke altid ud til at være tilfældet Først blev det afsløret, at Aarhus Universitet har undervurderet det areal, der i Danmark dækkes af lavbundsjorder. Universitetet regner nu med cirka 171.000 hektar kulstofrige landbrugsjorde i Danmark i stedet for 108.000 hektar. Senest er det kommet frem, at Aarhus Universitet har fejlberegnet og overvurderet landbrugets udledning af kvælstof med 3000 tons. Begge udregninger har direkte konsekvenser for landbruget. Tallet om lavbundsudtagning kan have store konsekvenser for klimaindsatsen, hvis Danmark skal blive klimaneutral. Udtagning af lavbundsjorder bidrager både til sikring af biodiversitet, reduktion af kvælstofudvaskning og lavere udledning af drivhusgasser; undervurderes arealet, får indsatsen ikke den forventede effekt. Med hensyn til kvælstofudledningen foretog regeringen kort før jul et lynindgreb mod landbruget, hvor der blev stillet krav om målrettede efterafgrøder på 380.000 hektar. Regnefejlen på de 3000 ton svarer til effekten af 326.000 hektar med efterafgrøder. Regeringsindgrebet betød et krav til landbruget om langt flere efterafgrøder allerede i år - men altså på et helt fejlagtigt grundlag. Ikke underligt, at Søren Christensen tordner mod "myndighedernes troværdighed". Regnefejlene er - for at sige det mildt - uheldige både for miljøet og for landbrugserhvervet. De politiske indgreb rammer et i forvejen presset erhverv, der er udsat for benhård konkurrence på verdensmarkedet, og som oven i købet i stigende grad møder uvilje fra en "klimabevidst" offentlighed. De to regnefejl kan godt foranledige skeptikere til at spørge, om andre beregninger så også er fejlbehæftede. Bygger kravene til landbrugets miljøindsats på et solidt videnskabeligt grundlag hele vejen igennem? Det lyder ærligt talt, som om hele vandmiljøområdet bør kulegraves - af hensyn til både landbruget og miljøet.

Annonce