Annonce
Erhverv

Sydbank i Skjern får to medarbejdere fra nedlagt afdeling

Sydbank nedlægger den 1. marts afdelingen i Ølgod, og flytter medarbejderne til henholdsvis Skjern og Varde. Foto: Google Maps
Sydbanks har valgt at nedlægge filialen i Ølgod og flytte to af medarbejderne til Skjern.

Skjern: - Vi vil gerne kunne give kunderne den bedst tænkelige oplevelse. Og det kræver, at vi har de rigtige kompetencer samlet. Vi har igennem længere tid søgt efter nye medarbejdere i Skjern og Ølgod, men vi har konstateret, at det er vanskeligt at tiltrække rådgivere til vores mindre filialer. Det tager vi nu konsekvensen af og laver en større filial, siger områdedirektør i Sydbank Vestjylland Frank Bondorph.

Sammenlægningen betyder, at Filialchef i Skjern, Michael Mastrup får ansvaret for en større afdeling. Privat rådgiverne Marianne Christensen og Birthe Krogsgaard kan fremover træffes i Skjern afdeling, som med ændringen vil bestå af seks medarbejdere.

Filialchef i Ølgod, Kristian Søltoft Holmboe tager en række kunder med bopæl i Varde området med til Varde og fortsætter som rådgiver for Lokal erhverv og privat i Varde afdeling.

Pengeautomaten forbliver aktiv i Ølgod, så kunderne har fortsat mulighed for at hæve og indsætte kontanter, skriver Sydbank i en pressemeddelelse.

Sammenlægningen bliver effektueret den 1. marts 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce