Sport

Svimlende mange præmier i golfmatch

Et lille udsnit af de mange glade vindere på Holmsland Klit Golf. Privatfoto
Mere end 50 spillere fik præmier med sig hjem fra 'Mors Match' i Holmsland Klit Golf i søndags, hvor Brodersen + Kobborg og Brande Brillecenter var gavmilde sponsorer.

Søndervig: Der var svimlende mange præmier, da Brodersen + Kobborg og Brande Brillecenter var sponsorer på 'Mors Match' på Holmsland Klit Golf i søndags.

132 deltagere i tre lige store rækker slog ud i rusk og med lidt lave temperaturer. Til trods for dette var humøret højt, og der blev spillet ganske fornuftig golf i paratchen, der blev afviklet på alle banens tre sløjfer.

A-rækken blev vundet af Kaja Rud Hansen Dejbjerg GK og Rasmus Rud Samsø Golfklub med 40 point foran Bente Muff Lauridsen Holmsland og Peder Jensen Pedersen Holmsland med 39, Kirsten Dalgaard Ostersen Dejbjerg GK og Ole Ostersen Dejbjerg GK 38, Solvejg Østergaard Herning GK og Egon Østergaard Herning GK 38, Asta Foged Trehøje GK og Leo Foged Trehøje GK 37, Anna Lise Klejnstrup Holmsland og Jan Olesen Holmsland 37, Dorthe Bøndergaard Trehøje GK og Ove Christensen Trehøje GK 36, Kirsten Trankjær Holmsland og Eigil Trankjær Holmsland 36 og Vivi Blæhr Haunstrup Golf og Bendt Simonsen Haunstrup Golf 36 point.

I B-rækken vandt Lone Møller Dejbjerg GK og Erik Møller Dejbjerg GK med 42 point foran Anne Grensteen Tullamore GC og Knud Erik Grensteen Tullamore GC 37, Jonna Pedersen Holmsland og Kai Pedersen Holmsland 37, Bente Hartvigsen Åskov GK og Frank Elkjær Juelsminde GK 37, Anne Lene Trøstrup Herning GK og Knud Trøstrup Herning GK 37, Karen M. Østergaard Holmsland og Hans Østergaard Dejbjerg GK 37, Karin Madsen Dejbjerg GK og Claus Pliniussen Dejbjerg GK 37, Mille Moe Holmsland og Kristian Ole Moe Holmsland 37 og Anna Sørensen Holmsland og Bent Hedegaard Jensen Holmsland med 36 point.

C-rækken blev vundet af Anna Juul Pedersen Ikast Tullamore GK og John Juul Pedersen Tullamore GC med 39 point foran Anni Sørensen Holmsland og Sebastian Schaper Holmsland 38, Birthe Mulbjerg Åskov GK og Niels Jørgen Jakobsen Åskov GK 36, Hanne Nielsen Tullamore GC og Allan Nielsen Tullamore GC 36, Helga Mølgaard Holmsland og Holger Mølgaard Holmsland 35, Anelise Poulsen Holmsland og Ole Nielsen Holmsland 35, Christina Trier Holmsland og Lars Buus Trehøje GK 35, Bodil Stephansen Brande GK og Per Stephansen Brande GK 32 og Helle G. Petersen Ikast Tullamore GC og Kjeld Johannesen Ikast Tullamore GC med 32 point.

Der blev spillet om præmier nærmest flaget på alle banens seks par-3 huller, men der var ingen, der ramte green på det lange hul Gul 6. På Gul 9 vandt Rasmus Rud Samsø Golfklub med 0,24 meter, på Rød 4 var det Kim Mortensen Holmsland med 6,85 meter, Rød 8 Else Vanghøj Holmsland med 4,90 meter, Hvid 3 Mads Rosendahl Holmsland med 3,99 meter og på Hvid 8 Bendt Simonsen Haunstrup Golf med 1,83 meter.

Derudover var der mange fine 'birdie' og 'klappe' præmier. Alt i alt en god dag på banen i Holmsland, hvor der blev sluttet af med en festlig fællesspisning i restauranten.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Erhverv

Udsigt til at blive servicehavn: Horns Rev 3 bliver indviet i Hvide Sande

Annonce