Annonce
Sport

Svensk stopper skifter til Esbjerg på lejeaftale

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Forsvarsspilleren Franz Brorsson spiller det næste halve år i Esbjerg på leje fra Malmö FF.

Esbjerg lejer forsvarsspilleren Franz Brorsson i Malmö FF.

Det skriver superligaklubben på sin hjemmeside.

23-årige Brorsson skal forstærke Esbjergs forsvar i bestræbelserne på at overleve i Superligaen, hvor der skal findes tre nedrykkere.

Esbjergs sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, er godt tilfreds med, at Brorsson spiller i det vestjyske i resten af sæsonen.

– Franz Brorsson er det, jeg vil kalde en rendyrket forsvarsspiller, der spiller med stor ærgerrighed. Samtidig er han fysisk stærk, ligesom han besidder en god fart.

- Brorsson er kun 23 år, men på trods af det er han utrolig rutineret og har høstet erfaring på det højeste niveau igennem kampe for Malmö i forbindelse med Champions League og Europa League, siger sportschefen til Esbjergs hjemmeside.

Den svenske midtstopper fik debut for Malmö FF i 2015 og har siden spillet 111 kampe på tværs af alle turneringer. Det er også blevet til to kampe på det svenske landshold.

– Efter at have været mere eller mindre fast mand i de to forudgående sæsoner så har Brorsson ikke spillet helt så mange kampe i 2019, og derfor er vi sikre på, at han kommer med en stor sult efter at spille, hvilket vi vil få glæde af i EfB, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Esbjerg ligger næstsidst i Superligaen med 13 point, før sæsonen genoptages i midten af februar. Der mangler seks runder af grundspillet.

I sidste sæson vandt klubben sølv med John Lammers som cheftræner. Han blev fyret i september og erstattet af Lars Olsen.

/ritzau/

Annonce
Esbjergs nyhed om Franz Brorsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce