Annonce
Debat

Svar først for dig selv, Mads Fuglede

Læserbrev: I Dagbladet den 8.10. spørger Mads Fuglede om Kristendemokraterne ”er røde eller blå”? Han kan ikke være uvidende om, at partiet selv stiller op som et borgerligt midterparti. Senest har både Venstre og Kristendemokraterne meldt ud, at begge kan pege på en borgerlig statsministerkandidat. Kristendemokraterne var også med i forliget om landbruget, selvom Mads Fuglede undlader at nævne det. Derfor skal rådet være til Mads Fuglede: Svar først på, hvad du selv står for, da du kommer med meget modstridende meldinger.

Du er for at få rejst en statue af Ronald Reagan i Danmark, selv efter, at det kom frem, at han kaldte afrikanske medmennesker for ”aber,” der ”ikke have lært at gå i sko.” Blot fordi de, som Danmark først af alle, gik ind for at anerkende Kina som medlem af FN. DRTV-serien om Reagan afslørede hans støtte til den Barry Goldwater, der skrev, at USA skulle bruge atombomber efter behov. Reagan kaldte vore medmennesker i Rusland for ”ondskabens imperium.” Derved lagde en tråd ud til Bushs tale om ”ondskabens akse” – i en for begge yderst skadelig politik. Reagan ville ikke opgive sit groteske Star Wars projekt ved mødet med Gorbatjov på Island, så oprustningens onde cirkel blev forsat. Reagan kaldte homoseksualitet for ”en sygdom, der burde forbydes.” Reagan støttede ulovligt Iran og flere - med våben. Reagan tredoblede USA’s ”statsgæld fra 900 milliarder til over 2,8 trillioner dollars.” Han satte USA på en gældsættende nedtur.

Hvordan kan Mads Fuglede være fan af ham og tillige rose kommunens borgmester, der misbrugte kommunens flagstand til at hylde en minoritet, hvor både han og de skylder svar på, om de holder FN’s børnekonvention?

Annonce

Hvordan kan Mads Fuglede forklare, at han stod nærmest Inger Støjberg i Venstre, når hun i nær to årtier promoverede, at Muhammed, der døde i år 632, blev løjet på, at han var bombeterrorist?

Mads Fuglede er opstillet her, hvor Kaj Munk virkede, og i skuespillet ”Selvtægt” spurgte til vordende medmennesker: ”Hvad har de gjort os?” Men her står Venstre sammen med de røde og deres herom primitive statsminister.

Mads Fuglede bedes også svare på, om Venstre vil stå for flere brud på FN- og NATO-pagten ved ja til ulovlig angrebskrig? Hvorfor står Venstre i Folketingets Kirkeudvalg sammen med de røde, om at ulovlighed i folkekirken ikke bør stoppes? Mads Fuglede kan ikke troværdigt hylde både I. C. Christensen og Kristian Andersen for deres ”gode værdier”, og selv stå for det modsatte af deres holdning. Den er, at samfundet skal holde De ti Bud.

Svar først på, hvad du selv står for, da du kommer med meget modstridende meldinger.

Annonce
Hvide Sande For abonnenter

Læser er bekymret for udrykningskøretøjer ved ny smal vejstrækning: Ambulance sad fast

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

Anders har gået fra Nr. Lyngvig til Bruxelles og nærmer sig målstregen i Paris: - Det bliver nu rart at komme hjem og sove i min egen seng

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Ringkøbing-Skjerns virksomheder

Skjern

Nye grunde på vej i Skjern: Gammelt rensningsanlæg snart klar til udstykning

Ringkøbing

Christian er ny forperson i West Coast Pride: Jeg vil altid kæmpe for dem, der har det sværere end mig

Ringkøbing

Fem år gammel sø i populær bydel graves op og gøres dybere: Den er groet til i høje planter

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Når man er ligeglad med kørekortet, koster det bilen

Debat

Sundhed med tryghed og værdighed

Skjern

Nattens konger: Snedige betjente snød knallertkørere med bagholdsangreb

Sundhed

Læger i opråb: Bliv coronatestet ved feber og hoste

Vestjylland

Fire firmaer fik bilerne tømt for værktøj

Ringkøbing For abonnenter

Cathrine fra Ringkøbing skal med fregatten 'Esbern Snare' for at jagte pirater i Guinea-bugten

Debat

Dit valg er vigtigt. Derfor giver vi gratis adgang til alt vores valgstof

Annonce