Annonce
Navne

Susanne er ny kurbadschef på Fjordgården

Susanne Dyrby Højlund skal stå i spidsen for Fjordgårdens Kurbad, der åbner den 17. juni. Foto: Søren Palmelund
45-årige Susanne Dyrby Højlund er chef for kurbadet på Fjordgården.
Annonce

Ringkøbing: Den 17. juni åbner Fjordgården sin nye afdeling, kurbadet.

Til at stå i spidsen for Kurbadet har Fjordgårdens direktør Brian Madsen fundet 45-årige Susanne Dyrby Højlund, der kommer fra en stilling som hotelchef på Zleep Hotel i Aarhus.

Inden hun flyttede til Aarhus, var Susanne Dyrby Højlund Spa og Fitness Manager på Bella Sky Hotel i København.

- Jeg har ikke nogen formel uddannelse. Som 21-årig var jeg med til at stifte og lede et ungdomspædagogisk opholdssted for unge med problemer. Stedet tog udgangspunkt i kampkunsten Dai Ki Haku, som jeg har dyrket, siden jeg var 16 år, og som jeg har undervist i og brugt som udgangspunkt for min ledelsesstil. Jeg har også taget en polynesisk kropsterapeutuddannelse, en miniMBA, en sportsmassøruddannelse og en sexologuddannelse. Jeg har rejst meget og har boet og arbejdet et år i New Zealand. Da jeg kom tilbage til Danmark, fik jeg arbejde på Bella Sky Hotel og var med i ledelsesgruppen, inden jeg flyttede tilbage til Aarhus for at være tættere på familien. Da jeg hørte om Fjordgårdens projekt med et kurbad, tog jeg kontakt til Brian Madsen. Vi så på mange ting på den samme måde, så jeg var så heldig, at jeg fik jobbet, fortæller Susanne Dyrby Højlund.

Hun har tre døtre, Venus, Gaia og Isis på 19, 16 og 13 år.

Hun mener selv, at hun kommer til at lede Danmarks bedste kurbad.

- Der er virkeligt blevet satset stort fra ejernes side, også i materialevalg. Kurbadet er blevet meget flot. Det er godt set, at man drager naturen ind ved hjælp af meget glas, så man kan ligge inde i varmen og kigge ud, siger Susanne Dyrby Højlund.

Ved åbningen bliver hun chef for 10 ansatte, men på sigt kan det godt blive flere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce