Annonce
Hvide Sande

Pause på seks-otte uger: Katrine Frandsen har brækket fire ribben i surfing-uheld i Spanien

Katrine Kock Frandsen kommer ikke ude at surfe sådan lige med det første, da hun har været ude for et uheld under en ferie i det sydlige Spanien. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Katrine Kock Frandsen, der står bag virksomheden Virkekraft i Hvide Sande, er kommet til skade under kite-surfing i det sydlige Spanien. Det betyder en pause på seks til otte uger.

Spanien/Hvide Sande: Det var slet ikke meningen, at Katrine Kock Frandsen skulle have surfet under ferien med sine forældre i det sydlige Spanien, men i fredags blev hun alligevel fristet af de gode vejrforhold på kysten ved Tarifa.

Det gik desværre galt for den 41-årige vestjyde, der er en særdeles erfaren surfer. Mens Katrine Kock Frandsen prøvede kræfter med kite-surfing, opstod der en defekt på dele af udstyret, og uheldet kostede hende brud på fire ribben.

- Det er bare sort uheld. Efter omstændighederne har jeg det okay. Jeg bider smerten i mig, og tager noget godt, spansk, smertestillende medicin, siger Katrine Kock Frandsen.

Efter uheldet blev hun tilset og røntgenfotograferet på en lokal lægeklinik med speciale i sportsskader, og det står nu klart, at der venter seks til otte ugers pause:

- Det er selvfølgelig ærgerligt. Men fra nu af går det fremad, og jeg kan godt passe mit arbejde. Det er heldigvis ikke en af de mest travle perioder for mig. Det er mest skrivebordsarbejde, tilføjer Katrine Kock Frandsen.

Hun driver egen virksomhed i Hvide Sande, Virkekraft, der står for planlægning og gennemførelse af forskellige projekter og events. Katrine Kock Frandsen er især kendt som leder af Nordens største vandsportsfestival, Waterz, i havnebyen.

Annonce

Godt vejr og fin udsigt

Lige nu har Katrine Kock Frandsen problemer med sin vejrtrækning, og hun er stiv i kroppen, men hun regner med, at hun på torsdag - som planlagt - kan rejse hjem til Danmark sammen med sine forældre:

- Flyveturen tager kun tre timer, så det burde kunne gå, siger hun.

Katrine Kock Frandsen håber også, at hun bliver klar til at tage del i festlighederne, når Årets Lokale Erhvervskvinde torsdag 7. november bliver kåret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, hvor hun er nomineret; i konkurrence med kvinden bag kagebutikken Baking Sins by Lea i Ringkøbing, Lea Cesar, og Mette Bundgaard, der er sektionsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi.

I mellemtiden nyder Katrine Kock Frandsen - trods fire brækkede ribben - ferien og det gode vejr i Sydspanien:

- Jeg har udsigt over bjergene og havet ... det kunne være værre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce