Fodbold

Superligaklub skriver treårig kontrakt med ungt talent fra Hvide Sande

Ungdomselitechef Niels Erik Søndergård samme med 15-årige Oliver Svendsen. PR-foto
15-årige Oliver Svendsen fra Hvide Sande, som til dagligt optræder på U17-holdet i Esbjerg fB, har netop skrevet under på en ny kontrakt med klubben.

Hvide Sande/Esbjerg: I superligaklubben Esbjerg fB har man fokus på at fastholde de største talenter i klubben.

Det gør man for at sikre et konkurrencedygtigt hold med lokalt islæt til fremtiden. Senest har klubben skrevet en længerevarende ungdomskontrakt med 15-årige Oliver Svendsen, som i øjeblikket gør sig godt på klubbens U17-hold.

Oliver Svendsen stammer fra Hvide Sande og har tidligere spillet i Boldklubben Klitten, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

Han har været i EfB i to et halvt år og har taget store skridt i sin udvikling, og det er på den baggrund, at der nu er lavet en tre-årig ungdomskontrakt, fortæller ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.

- Vi ser et stort potentiale i Oliver, som trods sin unge alder allerede gør det godt på vores U17-hold. Han er en rigtig dygtig højreback, som har sine kompetencer i det fremadrettede spil uden, at det går udover de defensive pligter. Som type passer han rigtig godt ind i den spillestil, vi har i EfB, så vi er glade for at have indgået en længerevarende aftale, der giver begge parter ro til at fokusere og udvikle yderligere, siger Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

Efter sommerferien flytter Oliver Svendsen ind på Sportscollege Esbjerg, ligesom han starter en gymnasial uddannelse på Rybners sideløbende med sit fodboldspil i EfB.

0/0
Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Fodbold For abonnenter

BK Klitten-spiller indtager førstepladsen på topscorerlisten

Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Skjern Håndbold For abonnenter

Husk det er bedst af tre kampe

Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre

Skjern Håndbold For abonnenter

Mathias Gidsel vil ødelægge mors drøm om et nyt DM

Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Skjern Håndbold

Nu er Skjern Håndbold for alvor presset