Annonce
Videbæk

SuperBrugsen Spjald er kåret som bedste butik

SuperBrugsen Spjald er kåret som distriktets bedste SuperBrugsen-butik. Fra venstre ses uddeler Rasmus Mikkelsen og souschef Thomas Nørgaard. PR-foto

Spjald: Uddeler Rasmus Mikkelsen og hans team i SuperBrugsen Spjald er netop kåret som distriktets bedste SuperBrugsen-butik på Coops lederkonference afholdt i Fredericia for 2200 ledere fra Coops fem butikskæder.

Titlen som distriktets bedste SuperBrugsen er kædens anerkendelse af arbejdet i butikken:

Salgsrådgiver Ole Laursen, SuperBrugsen, siger i en pressemeddelelse:

- Butikken er løbende udvidet og moderniseret og har udviklet sig flot på alle tal, men titlen som årets butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne.

I motivationen for kåringen af SuperBrugsen Spjald lyder det blandt andet:

- Butikken har et stærkt lederskab og er en rigtig god arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og har mulighed for at udvikle sig. Sammen med medarbejderne lykkes det Rasmus at sikre en rigtig flot butik, som kunderne sætter pris på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skilt fik skader Knallert overraskede kvinde

Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce