Annonce
Ringkøbing-Skjern

Superbrugsen bygger vaskehal i Spjald

Fra venstre: Formand Kaj Føhns, Tømmermestrene Flemming Meldgaard og Emil Kamp samt uddeler Rasmus Mikkelsen. Pressefoto
Spjald Brugsforening har købt et par grunde og et hus, der er ved at blive revet ned, så der bliver plads til den nye vaskehal og en udvidelse af Superbrugsen på et senere tidspunkt.
Annonce

Spjald: Byggetilladelsen er på plads, og til december begynder arbejdet med at etablere en ny moderne OK-vaskehal i Spjald der får det nordiske miljømærke.

Det skriver Superbrugsen i Spjald i en pressemeddelelse.

Det er Spjald Tømrer og Snedker, der har vundet entreprisen på byggeriet af den nye vaskehal.

- Det er fantastisk at vi har fået lokale entreprenører fra Spjald til at stå for dette byggeri som er en stor investering for Superbrugsen Spjald, udtaler formand Kaj Føhns.

Det er Spjald Brugsforening, der står bag byggeriet. Foreningen har købt et par grunde og et hus, der er ved at blive revet ned, så der bliver plads til den nye vaskehal, der bliver bygget på den tidligere bageri-grund ud mod Hovedgaden. Samtidig er der planer om at udvide Superbrugsen på et senere tidspunkt.


Det har været et ønske at få en OK-vaskehal i 10-15 år. Men vi har ikke tidligere haft muligheden og pladsen til det.

Rasmus Mikkelsen, Uddeler


- Det har været et ønske at få en OK-vaskehal i 10-15 år. Men vi har ikke tidligere haft muligheden og pladsen til det. Nu har vi fundet en løsning, der er god for byens udvikling. Det er også godt for brugsforeningen. Vi har allerede OK-tankstationen, og vaskehallen giver foreningen et ekstra ben at stå på. Og så glæder vi os til at kunne give kunderne muligheden for at vaske bilen på en miljøvenlig måde, forklarer uddeler Rasmus Mikkelsen.

Annonce

En app’solut løsning

Den nye vaskehal får særlige bløde børster, der skåner bilens lak. Betaler du med den prisvindende OK-app, kan du starte din bilvask inde fra forsædet, uden du behøver at røre ved nogen automat.

- Vi har investeret i OK’s vaskekoncept, fordi det er den højeste kvalitet, du finder på markedet. Det er en moderne løsning, hvor du nemt kan betale med OK-appen, og Svanemærket sikrer, at vores kunder kan vaske bilen med god samvittighed, fortæller Rasmus Mikkelsen.

Sådan kommer den nye vaskehal ved Superbrugsen i Spjald til at se ud. Illustration: OK
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Vi vil ikke have solcelleanlæg: Naboer på Ledingvej afviser at være blevet hørt om deres holdning til 66 hektar solpark

Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbolds mandskab er i modvind og hårdt ramt mentalt: Her er formand Carsten Thygesens svar på 10 skarpe spørgsmål om krisen

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Skjern Håndbold

Emil Bergholt inden kampen mod barndomsklubben: Skjern har mest at revanchere for vi slog dem to gange i sidste sæson

Annonce