Annonce
Videbæk

Sundheden rykker uden for i Fjelstervang

Fjelstervang Idrætsforening ved hvad de unge vil have. Tiktok-dans er populært og nu bliver der lavet udendørs hold, så dansen kan dyrkes trods coronra-restriktioner. Foto: Søren Palmelund

FJELSTERVANG: Hvis man sætter pris på at ligge på den lade side, kan man nok godt blive udfordret. I hvert fald hvis man bor i Fjelstervang, for her bliver der så hårdt ind for at få gang i motionslivet efter en lang vinter med coronaens begrænsninger.

Fjelstervang Idrætsforening har nytænkt deres tilbud i takt med forårets genåbning, hvor motionister må samles udenfor, men ikke indendørs.

- Medlemmerne trænger til at få motion og socialt samvær ind i deres hverdag, fortæller Dorte Sørensen, der er formand i Fjelstervang IF i en mail.

Annonce

Sidste års populære Tiktok-dansehold for børn kommer til at foregå på multibanen bag skolen i stedet for i hallen, ganske ligesom Latin fitdance.

Af andre udendørs aktiviteter er Farmerfitness for mænd og kvinder og trailløb, der i sagens natur altid har foregået udenfor. Desuden begynder fodbold for både børn og voksne.

Idrætsforeningen sætter også fokus på sundhed i uge 17, hvor Ringkøbing Skjern Kommune har fælles sundhedsuge. I den forbindelse bliver de lavet tre vandreruter omkring Fjelstervang, hvor både børn og voksne kan fødderne i sporet. Desuden vil der være forskellige konkurrencer i ugens løb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce