x
Annonce
Ringkøbing

Succes med indendørs marked på Fjordgården

Fredag og lørdag var der kunsthåndværkermarked på Hotel Fjordgården. Der kom cirka 3.000 besøgende. Privatfoto
Omkring 3.000 besøgte kunsthåndværk på Hotel Fjordgården.

Ringkøbing: For første gang blev der arrangeret kunsthåndværkermarked med 39 boder på Hotel Fjordgården her i weekenden.

- Markedet gik over al forventning. Der var cirka 3.000 mennesker over de to dage, så vi er meget tilfredse, fortæller Lone Keilberg, der står bag kunsthåndværkermarkederne, der normalt holdes i V. Strandgade.

Februar er for kold en måned til udendørs marked, så derfor slog Lone Keilberg hurtigt til, da Hotel Fjordgården tilbød at lægge lokaler til markedet fredag og lørdag.

Nu glæder Lone Keilberg sig til næste kunsthåndværkermarked, der finder sted lørdag i påsken.

De næste er lørdag efter Bededag og lørdag efter Kr. Himmelfartsdag.

- Så starter mandagsmarkederne i uge 28 og frem til uge 34, fortæller Lone Keilberg, der også slår fast, at der også fredag og lørdag i efterårsferien vil være marked.
Der var mange former for kunsthåndværk med på Fjordgården. Privatfoto.
Linda Stampe, Skjern, var også med på markedet med sine malerier.
Der kom cirka 3.000 besøgende til kunsthåndværkermarked. Privatfoto
Gangene på Fjordgården blev også brugt til udstilling. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Unfair at A-kassemedlemmer behandles dårligere end selvstændige

Læserbrev: I kølvandet på coronavirussen har regeringen og Folketinget handlet effektivt: Den ene hjælpepakke har afløst den anden. I 3F er vi særligt glade for trepartsaftalen, der sikrer mange lønmodtagere deres job. Desværre melder mange nye sig hele tiden ledige. De ikke-forsikrede selvstændige har allerede fået deres hjælpepakke. Nu har vi også brug for en, der sikrer de forsikrede lønmodtagere en bedre dagpengesats. Siden statsminister Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned, er der kommet 79 ekstra ledige i 3F Ringkøbing-Skjerns A-kasse. Det svarer til en stigning på 26,2 procent! Det er 79 lønmodtagere, der går væsentligt ned i indtægt som følge af coronapandemien. De lønmodtagere har krav på den samme beskyttelse som selvstændige, der er ramt af krisen. De selvstændige kan få en understøttelse på op til 23.000 kroner om måneden. Sådan skal det være. Desværre kan forsikrede medlemmer af 3F og andre A-kasser højst få ca. 19.000 kroner, som er den maksimale dagpengesats. Det er unfair, at medlemmer der solidarisk hver måned indbetaler til en A-kasse for at sikre sig mod løntab, får mindre end dem, der ikke betaler. Derfor bør der indføres et tillæg til de forsikrede lønmodtagere. Helt konkret skal satsen stige med en tredjedel af det nuværende beløb, hvilket betyder, at forsikrede vil få en sats på ca. 25.000. Højreorienterede debattører fra bl.a. Cepos har kritiseret forslaget, fordi de mener, at det vil være svært at rulle tilbage og giver et incitament til at gå arbejdsløs. Det giver ingen mening, fordi forslaget kun er målrettet coronakrisen og arbejdsløsheden er uforskyldt. Desuden kender jeg ikke nogen af mine medlemmer, der har lyst til at gå arbejdsløse. Ligesom de selvstændige, der har tabt deres livsgrundlag, ønsker ledige 3F’ere også kun at vende tilbage til deres arbejde. Ingen skal gå fra hus og hjem som følge af denne krise. Den øgede sats vil samtidig sikre, at efterspørgslen øges. Vi skal stå sammen i den svære situation. Derfor skal de ledige lønmodtagere også have ekstra hjælp!

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce