Annonce
Ringkøbing

Stykpris på knap 2,6 millioner kroner: Nye ferieboliger tager form tæt på stranden

Fra de nye ferieboliger på Badevej i Søndervig er der blot et par hundrede meter ned til stranden og Vesterhavet. Foto: Johan Gadegaard
På Badevej i Søndervig er der lige nu ved at blive bygget seks ferielejligheder, der gerne skal stå klar til overdragelse i påsken næste år.

Søndervig: Et sommerhus med en god beliggenhed kan sagtens koste 30.000 kroner per kvadratmeter, og prisen er angiveligt heller ikke afskrækkende blandt potentielle købere, der overvejer at få fritidsadresse på Badevej 19 i Søndervig.

Her bliver der lige nu opført seks ferieboliger til en stykpris på 2.595.000 kroner:

- Det går faktisk fint, siger Mikael Skaaning Sørensen, medejer af LokalBolig i Ringkøbing, om salgsprocessen.

Annonce

To lejligheder er allerede solgt, og én er reserveret:

- Folk har på forhånd svært ved at forestille sig, hvad et projektbyggeri som dette er. Men nu er der god aktivitet, og man kan man se, hvad det bliver til, tilføjer Mikael Skaaning Sørensen om byggeriet, der er ved at være klar til rejsegilde.

Fra adressen på Badevej - lige i hjertet af Søndervig - er der blot et par hundrede meter ned til stranden, og sådan en beliggenhed er til at omsætte, mener ejendomsmægleren:

- Der er kun seks enheder, og det vil overraske mig meget, hvis de ikke alle bliver solgt, når nu de ligger så godt, som de gør, siger Mikael Skaaning Sørensen.

Også plads til butik

Arkitektfirmaet C. Bødtker har tegnet projektet, der også omfatter et butikslejemål i stueplan.

Hver lejlighed får et boligareal på 87 kvadratmeter, der blandt andet byder på tre værelser.

I sin færdige form kommer projektet på Badevej 19 i Søndervig til at tage sig nogenlunde sådan her ud. Illustration: Arkitektfirmaet C. Bødtker

Ifølge ejendomsmægler Mikael Skaaning Sørensen er der mange, der kontakter LokalBolig i Ringkøbing for at høre, hvad det koster at købe sig ind på Badevej 19.

Han fortæller, at det er et blandet klientel, der viser interesse. Nogle ser det som en mulig investering, der vil egne sig godt til udlejning, mens andre bare gerne vil have en privat feriebolig lige dér tæt på Vesterhavet.


Der er kun seks enheder, og det vil overraske mig meget, hvis de ikke alle bliver solgt, når nu de ligger så godt, som de gør.

Mikael Skaaning Sørensen, ejendomsmægler


Det er vurderet, at udlejning via et bureau årligt kan sikre en lejeindtægt på godt 119.000 kroner, men der er ingen udlejningspligt.

Projektets kalender viser, at butikken og de seks lejligheder skal være klar til overdragelse til påske, hvilket vil sige i starten af april 2021:

- Inden, det bliver rigtig koldt, kommer der tag på, og der bliver sat vinduer i, og så kan håndværkerne gør det indvendige færdig henover vinteren, siger Mikael Skaaning Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ro på vestjysk S-bagland: En enkelt har meldt sig ud i protest, men der er generel opbakning til partilinjen

Ringkøbing-Skjern

Torsdagens coronatal: Indleder Kristi himmelfartsferien med meget få nye smittede

Annonce