Annonce
Ringkøbing

Strik til ære for Michele og til glæde for Kræftens Bekæmpelse: Strikkeglade opfordres til at møde frem

Anette Visgaard, Ringkøbing Broderi & Garn og Skipper Hagde har masser af garn til frivillige strikkere. Foto Poul Osmundsen.
Hos Ringkøbing Broderi & Garn vil man gerne gøre noget for at skabe liv i den østlige ende af Algade - og samtidig støtte et par værdige sager.
Annonce

RINGKØBING: Elsker du at strikke?

Så har Anette Visgaard og Skipper Hagde et godt tilbud til dig; ved samme lejlighed kan du oven i købet gøre en indsats til glæde for Kræftens Bekæmpelse og ære mindet om én af byens mest populære skikkelser, Michele Nucera, Restaurant Italia, der døde i august sidste år, netop af kræft.

Anette Visgaard driver Ringkøbing Broderi & Garn, der ligger i den østlige ende af Algade; den ende af gaden, hvor der måske er lidt mere stille end længere hen mod Torvet.

- Det skal der gøres noget ved mener Anette Vigaard og Skipper Hagde.

Og det skal gøres ved hjælp af strikkepinde og garn.


Ideen er, at vi de mandage stiller stole og borde ud i denne ende af gaden, og så strikker folk ellers på livet løs. Det, der kommer ud af indsatsen, skal engang i august sælges på en auktion, og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse

Skipper Hagde, initiativtager.


- De to store danske garnfirmaer, Hjertegarn og Mayflower har hver doneret fem kilo garn til formålet - og det er faktisk meget, fortæller Skipper Hagde.

Han og Anette Visgaard har allieret sig med Soroptimisterne, og den kommende mandag og de efterfølgende mandage resten af måneden bliver der holdt åben strikkeklub; dog ikke bare for medlemmer af Soroptimisterne. Alle, uanset alder og køn, der elsker at strikke, er velkomne.

Annonce

Et godt formål

- Ideen er, at vi de mandage stiller stole og borde ud i denne ende af gaden, og så strikker folk ellers på livet løs. Det, der kommer ud af indsatsen, skal engang i august sælges på en auktion, og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse, siger Skipper Hagde.

Initiativet er et samarbejde mellem forretningerne i den østlige ende af Algade - herunder Restaurant Italia, hvor Michele Nucera arbejdede.

På grund af restaurantens rødder i norditalienske Genua, bliver initiativet kaldt "Lille Genua", fastslår Skipper Hagde.

Anette Visgaard og Skipper Hagde håber, at strikkeinitiativet ikke alene kaster midler til Kræftens Bekæmpelse af sig, men også vil være med til at skabe mere liv i gaden.

- Interesserede kan bare møde op klokken 10.00 på mandag, når vi starter; vi skal nok sørge for, at de både har garn nok, og at der er kaffe på kanden. Vi skal nok også have gang i grillen, siger Skipper Hagde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Cykelforhandler har taget førertrøjen i værnemidler: Først var det håndsprit - nu rives mundbindene væk hos Sahl

Annonce