Annonce
Videbæk

Stort sundhedshus-projekt skrider fremad: Fysioterapeut vil gerne med på holdet

Planerne om at skabe et sundhedsfællesskab i Vorgod-Barde Hallen bliver mere og mere realistiske. Ny har en fysioterapeut sagt, at han gerne vil oprette satellitklinik i hallen. Foto: Google Streetview.
Annonce

Vorgod-Barde: Næste skridt er taget i projektet om at gøre Vorgod-Barde Hallen til et sundhedsfællesskab. Det har hele tiden været planen at oprette et sundhedshus med læge, men ønsket har fra starten også været at få andre sundhedsfolk ind i huset. Og det er nu lykkedes. Indehaveren af Klinik for Fysioterapi i Kibæk har henvendt sig til hallen. Det fortæller halbestyrer Leo Clausen.

- Vi ved ikke så meget endnu. Vi ved, at han har fået lov til at tage et ydernummer med, så man kan få tilskud til lægehenviste behandlinger, fortæller halbestyreren.

- Han henvendte sig til os, efter vi fik bevilliget penge til projektet. Så vi nu skal vi have bygget et godt stykke til hallen, så der er plads til det hele, siger Leo Clausen.

Fysioterapeuten kommer til at leje sig ind i hallens lokaler, hvor patienterne blandt andet får mulighed for at bruge fitnesscenteret.

- Det er vi helt vildt glade for. Vi har fra starten af satset på at samle en masse forskellige sundhedsting i en helhed, og det er lykkedes langt hen ad vejen, men der er plads til flere. Det kan være en fodterapeut eller en ergoterapeut. Vi kunne godt tænke os flere, men for os var en fysioterapeut det første step. Ellers ville der ikke være meget sundhedsfællesskab. Det her er klart bedre, siger halbestyreren.

Byggeriet af de nye faciliteter er ikke sendt i udbud endnu, men der bliver arbejdet på højtryk for at finde finansiering til planerne.

- Når vi skal til at søge fonde, er det altid en blåstempling, når sundhedsministeriet og kommunen bakker op, og når vi kan vise, at folk gider det her. Så vi håber stærkt på, at der er nogen, der kan se de samme muligheder, som vi gør, siger Leo Clausen.

Annonce
Annonce
Tarm

Ung mand sendt i alkoholbehandling

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Tak for en hurtig affaldsaftale

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce