Tarm

Stort rockband øverst på plakaten i Bork

Forsanger Simon Kvamm og Nephew leverede ren magi på dette års Smukfest-festival, og der venter givetvis også publikum en stor oplevelse, når bandet optræder som hovednavn på Bork Festival 2019. Arkivfoto: Axel Schütt

Når Bork Festival i sommeren næste år fejrer 40-års jubilæum, sker det med blandt andre Nephew højt oppe på plakaten.

Bork: I den forgangne sommer bød rockbandet Nephew på magiske koncertoplevelser i Roskilde og Skanderborg, så der venter givetvis også et forrygende party, når Simon Kvamm & Co. torsdag 1. august næste år indtager hovedscenen under den hvide teltdug på Bork Festival.

Her bliver der tale om et længe ventet gensyn, da kalenderen skal spoles helt tilbage til 2009 for at finde Nephews første og hidtil eneste koncert dér nede i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord.

- Siden da har vi i flere omgange forsøgt at få Nephew tilbage på plakaten, og det er en stor glæde, at det nu her ti år senere endelig er lykkedes, siger Arne Enggaard Poulsen, presse- og marketingansvarlig på den traditionsrige festival, der netop har skiftet navn.

Efter de to store festivalkoncerter rykkede Nephew i oktober indendøre i Jyske Bank Boxen i Herning og Royal Arena i København, hvor bandet samlede flere end 30.000 mennesker på to aftener.

Næste år har vi valgt at komme lidt bredere ud i det danske land - for at fejre den danske sommer og for at smelte endnu mere sammen med publikum

Kristian Riis, guitarist, Nephew

At turde give slip

Kristian Riis, der er guitarist i Nephew, udtrykker en fælles glæde over udsigten til at komme på landevejen i 2019:

- Det har været en kæmpe optur for os at spille koncerter i 2018. Næste år har vi valgt at komme lidt bredere ud i det danske land - for at fejre den danske sommer og for at smelte endnu mere sammen med publikum, siger han.

Kristian Riis tilføjer, at bandet ser frem til spille sange fra nyeste Nephew-album, "Ring-i-Ring", og fra det store bagkatalog:

- Og så glæder vi os til at synge fællessang med vores publikum, at hylde fællesskabet og at turde give slip for en stund og forsvinde sammen ind i Nephew-land, lyder det fra den 42-årige guitarist.

Der er sikkert mange, der - igen og igen - vil synge med på klassikere som "Movieklip", "Worst/best case scenario", "Va fangool" og "Superliga", når hovednavnet trykker den af på Bork Festival.

Billetsalget åbner 1. december, og inden jul forventes det, at der bliver offentliggjort flere navne til udgave nummer 40 af den vestjyske festival, der i 2019 afholdes i dagene fra 31. juli til 3. august.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt