Annonce
Kultur

Storsygehuset i Herning indtager Rækker Mølle

Hospitalsdirektør Poul Michaelsen fortæller om arbejdet med at bygge det nye sygehus i Gødstrup ved Herning. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Rækker Mølle: Et af de helt store byggeprojekter kommer på programmet i Rækker Mølle Minihøjskole. Her kommer hospitalsdirektør Poul Michaelsen og fortæller om det nye hospital i Gødstrup, og en status på arbejdet med både byggeriet samt flytning af udstyr og personale til de nye bygninger.

Efter pausen skal tilhørerne høre, hvad Nina Bisgaard går og laver. Hun stammer fra Hanning Hedegård, hvor hun brugte noget af sin tid til at fange muldvarper. Nu arbejder hun med at producere film.

Alle er velkomne fredag 24. januar klokken 9.30 til 11.30. i samlingsalen på Rækker Mølle Skolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce