Annonce
Vestjylland

Storsejr sendte TTH videre i pokalturneringen

Johan Meklenborg var syg i lørdagens træningskamp mod Mors-Thy, men han var tilbage på banen i den sikre pokalsejr over Aars. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
TTH Holstebro levede fuldt ud op til den store favoritværdighed, da de slog Aars HK fra 2. division med 37-15.
Annonce

Aars: Det krævede en livlig fantasi at forestille sig TTH Holstebro komme i problemer torsdag aften, da de var draget til Aars i pokalturneringen.

Det blev overhovedet heller ikke tilfældet. TTH Holstebro satte sig på opgøret fra start, og der var ingen slinger i valsen i holdets første officielle kamp siden marts.

- Vi gik ind til kampen med respekt for modstanderen og for håndbolden, men vi fik sat os på kampen fra start, som vi gik efter. Vi fik repeteret nogle ting i angrebet og vekslet lidt på højden i forsvaret, så det var fint, selvom der selvfølgelig venter os et helt andet tryk i ligaen, siger TTH-træner Søren Hansen.

Et af målene var også at få bragt alle i spil, og det lykkedes for Søren Hansen, som kunne se et hav af spillere bidrage til måltavlen. Det vigtigste var derudover at komme fra det nordjyske uden skader.

Kampen i tal

Aars HK - TTH Holstebro 15-37 (9-21)

Pokalturneringen (Santander Cup), 6. runde 

TTH Holstebro: Magnus Bramming 4, Jonas Porup 4, Nikolaj Enderleit 4, Aaron Mensing 4, Jesper Munk 4, Johan Meklenborg 3, Odinn Rikhardsson 3, Kay Smits 2, Christoffer Cichosz 2, Mathias Porsholdt 2, Anders Flæng 2, Tobias Bay 1, Johan Kofoed 1 og Emil Jensen 1.

Aars HK: Jens Kvist 4, Thomas Steffensen 3, Fríði Weyhe 2, Lasse Kristoffersen 2, Tobias Degn 2, Mads Nygaard 1, og Simon Poulsen 1.

Stillingen undervejs: 3-4, 4-7, 4-12, 6-18, 9-21, 11-25, 11-32, 13-35, 15-37 

Udvisninger: Aars 2, TTH 3

Tilskuere: Cirka 100 i Idrætscenter Østermarken. 

- Inden kampen snakkede vi om, at den bedste måde at undgå skader på var at være 100 procent til stede, og det lykkedes vi rigtig fint med, siger Søren Hansen, som råder over en stort set skadesfri trup frem mod sæsonstarten 1. september.

Annonce

De unge i aktion

Lørdag skal TTH Holstebro allerede i aktion igen. Her er der blevet arrangeret en træningskamp mod det finske tophold Riihimäen Cocks. En kamp der bliver spillet i Kolding, og en kamp som Søren Hansen har en klar plan med.

- Det bliver de unge spillere, som får lov at spille den. Det bliver en rigtig fin kamp for dem mod et rigtigt spændende hold, siger Søren Hansen.

Mandag eftermiddag er der træningskamp mellem TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det er klokken 14.30 i Gråkjær Arena.


Inden kampen snakkede vi om, at den bedste måde at undgå skader på var at være 100 procent til stede, og det lykkedes vi rigtig fint med.

Søren Hansen, TTH-træner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - op mod 100 besætninger skal aflives

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce