Annonce
Vestjylland

Stormende start på fiskedage

Der var sus i den, da Thyborøn tog fat på "Thyborøn går i fisk". Foto: Johan Gadegaard.
"Thyborøn går i Fisk" fik hård start, men i weekenden er der lovet godt vejr, der kan trække rigtig mange mennesker til

Thyborøn: Det blev en voldsom start på "Thyborøn går i Fisk"-dagene. Nærmest monsum-regn og storm, da streetfood-karavanen var flyttet fra Lemvig for at blive stillet op i Bredgade i Thyborøn.

Så vejret var ikke samarbejdspartner for det udendørs arrangement, da det skulle starte onsdag. Det blev så bedre i nogle timer, inden regnen igen overtog scenen. Til gengæld mener meteorologerne, at det ender godt. I weekenden, når arrangementet, der afløser den aflyste Fiskedagen, kulminerer, bliver det sommervejr, og så vil arrangementet blive tilsmilet af vejrforhold, som man altså ikke fik på debut-dagen.

Esben Munk Pedersen så med fortrøstning på streetfood-arrangementet, hvor der måtte hentes flere borde og bænke frem, da vejret for en tid viste sig fra en bedre side. Foto: Johan Gadegaard

Det er også i weekenden, der er de store koncerter med Grandfætters fredag og Tørfisk lørdag. Her går det godt med billet-salget, og man skal til at skynde sig, hvis man vil være med til disse oplevelser.

Annonce

Utroligt at se

Det var en barsk start for streetfood-folket, men der var alligevel smil hos Esben Munk Pedersen, der koordinerede det.

- Det var utroligt at se de frivillige fra Thyborøn Fritid. De lod sig ikke kue af vejret, så vi fik sat det hele op. Og nu hvor vejret er bedre, så er der allerede så mange folk, at jeg har måttet finde flere borde og bænke. Det skal nok blive en succes, når vi nu hører, at vejret bliver godt sidst på ugen, sagde han.


Det var utroligt at se de frivillige fra Thyborøn Fritid. De lod sig ikke kue af vejret, så vi fik sat det hele op.

Esben Munk Pedersen, Streetfood-koordinator


Streetfood-dagene er netop afsluttet på Lemvig havn, og her var Esben Munk Pedersen godt tilfreds med resultatet, da der på trods af ikke altid lige godt vejr havde været mange mennesker, og der havde været godt salg af mad og drikke.

Men hvorfor så ikke streetfood hele sommeren på havnen?

Danmarks bedste bøfsandwich loves der blandt andet som streetfood. Foto: Johan Gadegaard

- Det er bedre med sådanne pop-up-arrangementer, hvor det kører nogle dage, hvor der er fuld tryk på. Så falder det i øjnene hos både turister og fastboende, og mange deltager, mens det sker. Varede det hele sommeren, så ville det sikkert flade ud, da grundlaget jo ikke er så stort som i en storby. Så er det bedre, det kort og godt, og man glæder sig, til det kommer igen. Og det gør det, sagde handels-- og eventchef Mai Lindgaard, mens hun pustede bolde op til den midlertidige fodboldbane i Bredgade.

Og hun bliver forhåbentlig mere forpustet de kommende dage sammen med de handlende i Thyborøn, når der kommer medvind fra vejrguderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Annonce