Annonce
Hvide Sande

Stormende rockkoncert i Kloster

Næsten på hjemmebane. Birger Husted, oprindeligt fra Højmark, i spidsen for det dansk-tjekkiske blues-band Stormin i Kloster. Privatfoto.
Rockklassikere satte gang i Holmsland Idræts- og Kulturcenter.

KLOSTER: Gode rock-oplevelser er ikke forbeholdt de store byer, og leveres ikke nødvendigvis af de "store" navne.

Det kunne de mere end 100 betalende publikummer til koncerten med dansk-tjekkiske Stormin' i Holmsland Idræts- og Kulturcenter forleden skrive under på.

Med vestjyske Birger Husted i front som sanger gjorde bandet det svært at sidde stille på stolene i de tre timer koncerten varede.

Folk hyggede sig, fik en øl eller et glas vin og hørte bluesrock musik fra “de go´e gamle dage” af blandt andre ZZ Top, Gary Moore, BB King og Deep Purple, samt Stormin's egne kompositioner.

Helt sikkert et band vi meget gerne vil have til at spille i Kloster igen hvis de en anden gang tager på Tour de Danmark, lyder meldingen fra Holmsland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce