Annonce
Ringkøbing-Skjern

Store og små nytårsforbrydelser: Porsche stjålet på klitten - og 18 meter stakit smadret

Nytårsaften var relativt stille, men der var dog mere at se til end i hverdagen for lokalpolitiet. Foto: Johnny Pedersen
Flere biler ramt af hærværk nytårsaften.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Alt i alt var det en ganske rolig nytårsaften på politiet døgnrapport. Det er dog altid en periode på året, hvor der sker flere småløjer og større ugerninger end ellers.

Til den sidste kategori hører et biltyveri på Klitdalen i Houvig. Her blev en Porsche Cayenne årgang 2013 stjålet, efter tyven havde snuppet nøglerne fra huset. Tyveriet skete mellem nytårsaften klokken 22.30 og nytårsdag klokken 8.40. Bilen har registreringsnummer CR 27 387.

På Rindumvej i Ringkøbing blev der imidlertid stjålet noget til at sætte bag på en bil, nemlig en påhængsvogn - og på den påhængsvogn stod der en båd. Båden er af mærket Mariah Shabah og har et blåt dækken over. Vognens registreringsnummer er BF 81 25.

Annonce

Bil overmalet med graffiti

En bil på Rødkælkevej i Ringkøbing fik knust sin bagrude, mens i bil på Møllegade i Skjern fik dybe ridser på højre side med en skarp genstand. I Lem blev en bygning og en bil overmalet med graffiti i form af sorte streger.

Der var ballademagere af den farlige slags på spil hos grillbaren ved Brejning-rundkørslen. Her satte de ild til en container, som heldigvis stod så langt fra bygningen, at der ikke var fare for, at ilden bredte sig.

På Møllegårdsvej i Tim blev 18 meter stakit udsat for hærværk og ødelagt.

Lokalpolitiet modtager desuden løbende henvendelser om postkasser, der er blevet sprængt i luften samt andre "løjer" fra nytårsdagene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Køber af konkursramt efterskole jubler over politikernes ja: Nu er vi flyvende

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus: Som studerende er jeg glad for at have ruten som bindeled mellem mit studieliv og mit barndomsområde

Annonce