Annonce
Ringkøbing IF

Store klø til Tarm IF og Troldhede GIF

Ølstrup G&Us Søren Dybdal til venstre reducerede til 2-1, da Ølstrup 2 hentede uafgjort ude mod Tim GIF i serie 4. Arkivfoto: Chresten Bergh
Troldhede GIF blev hægtet af i toppen af serie 4, da de fik slemme klø. RIF 3 hænger til gengæld på efter sejr over Vorgod/Barde MOF. Tim GIF og Ølstrup G&U 2 delte i bundopgøret med resultatet 2-2.

Serie 3 pulje 33

Blåbjerg-Tarm 11-2

Tarms mål blev scoret af André Behrle og Michael Pedersen.

- Der var ikke noget at stille op. Topholdet Blåbjerg var meget bedre end os, og det viser cifrene da også, fortalte Tarms holdleder Kim Christensen søndag aften.

Serie 4 pulje 61

Vorgod/Barde-RIF 3 1-5

0-1 efter fem minutter ved Tobias Bro Skuldbøl på køligt lob efter en fremragende stikning fra Mathias Klokker.

0-2 efter 54 minutter ved Andreas Spangsberg med en god afslutning.

0-3 efter 56 minutter ved Theis Thesbjerg Jensen på hovedstød efter hjørnespark fra Lasse Borch.

0-4 efter 58 minutter ved Emil Drest på skud fra kanten af feltet efter hjørnespark.

0-5 efter 87 minutter ved Thomas Stokholm Andersen på hovedstød efter hjørnespark.

1-5 efter 90 minutter ved Thomas Gjaldbæk-Nielsen med et godt skud i målhjørnet på en frispilning fra Rasmus Madsen i flot gennemspillet angreb.

- Vi fik ikke nok ud af det, mens vi havde medvind. Det gjorde RIF, der var utroligt effektive på dødbolde i anden halvleg, så der var ikke så meget at stille op, fortalte Vorgod/Bardes holdleder Jesper Kjær.

- Hele kampen var vi gode til at holde fast i bolden, og vi havde langt mest spil. Vi skabte masser af muligheder, så det var fuldt fortjent, vi vandt en sikker sejr, sagde RIFs træner Vejsil Ibrahimovich.

Tim-Ølstrup 2 2-2

1-0 efter 12 minutter ved Daniel Baden på indlæg fra Mads Høj Nielsen i gennemspillet angreb fra midten af egen banehalvdel.

2-0 efter 24 minutter ved Mads Høj Nielsen spillet fri af Jacob Andersen efter en fin bolderobring.

2-1 efter 54 minutter ved Søren Dybdal på skud under målmanden på en stikning i dybden.

2-2 langt inde i overtiden ved Thomas Toft Høgsberg direkte på frispark lidt uden for feltet.

- Vi følte det som en lille sejr med udligning så sent. Vi havde meget spil kampen igennem, og det skulle vi have fået mere ud af. Vi skabte bare ikke chancer nok, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

- Vi havde gode chancer til at kunne være kommet foran 3-0, og vi følte os snydt for mindst et straffespark. Vi havde chancer til at vinde den kamp, så 2-2 føles som et nederlag. Specielt med en udligning i overtiden, fortalte Tims holdleder Michael Smedegaard.

FodboldHoldet-Troldhede 8-0

FodboldHoldet Herning fik en overbevisende sejr på 8-0 i topkampen hjemme mod Troldhede. Ved pausen stod der 5-0.

- Vi var nærmest ikke til stede. De var gode, men de fik også lov til at være gode, for vi gav dem hele tiden masser af tid og plads til at spille bolden rundt. Vi fik et par sene afbud fra stamspillere, og det svækkede os selvfølgelig noget. Men jeg tror ikke, det havde ændret noget, hvis de havde været med. For mig at se er FodboldHoldet Herning favoritter til at rykke op, fortalte Troldhedes holdleder Thomas Nymann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce