Ringkøbing IF

Store klø til Tarm IF og Troldhede GIF

Ølstrup G&Us Søren Dybdal til venstre reducerede til 2-1, da Ølstrup 2 hentede uafgjort ude mod Tim GIF i serie 4. Arkivfoto: Chresten Bergh
Troldhede GIF blev hægtet af i toppen af serie 4, da de fik slemme klø. RIF 3 hænger til gengæld på efter sejr over Vorgod/Barde MOF. Tim GIF og Ølstrup G&U 2 delte i bundopgøret med resultatet 2-2.

Serie 3 pulje 33

Blåbjerg-Tarm 11-2

Tarms mål blev scoret af André Behrle og Michael Pedersen.

- Der var ikke noget at stille op. Topholdet Blåbjerg var meget bedre end os, og det viser cifrene da også, fortalte Tarms holdleder Kim Christensen søndag aften.

Serie 4 pulje 61

Vorgod/Barde-RIF 3 1-5

0-1 efter fem minutter ved Tobias Bro Skuldbøl på køligt lob efter en fremragende stikning fra Mathias Klokker.

0-2 efter 54 minutter ved Andreas Spangsberg med en god afslutning.

0-3 efter 56 minutter ved Theis Thesbjerg Jensen på hovedstød efter hjørnespark fra Lasse Borch.

0-4 efter 58 minutter ved Emil Drest på skud fra kanten af feltet efter hjørnespark.

0-5 efter 87 minutter ved Thomas Stokholm Andersen på hovedstød efter hjørnespark.

1-5 efter 90 minutter ved Thomas Gjaldbæk-Nielsen med et godt skud i målhjørnet på en frispilning fra Rasmus Madsen i flot gennemspillet angreb.

- Vi fik ikke nok ud af det, mens vi havde medvind. Det gjorde RIF, der var utroligt effektive på dødbolde i anden halvleg, så der var ikke så meget at stille op, fortalte Vorgod/Bardes holdleder Jesper Kjær.

- Hele kampen var vi gode til at holde fast i bolden, og vi havde langt mest spil. Vi skabte masser af muligheder, så det var fuldt fortjent, vi vandt en sikker sejr, sagde RIFs træner Vejsil Ibrahimovich.

Tim-Ølstrup 2 2-2

1-0 efter 12 minutter ved Daniel Baden på indlæg fra Mads Høj Nielsen i gennemspillet angreb fra midten af egen banehalvdel.

2-0 efter 24 minutter ved Mads Høj Nielsen spillet fri af Jacob Andersen efter en fin bolderobring.

2-1 efter 54 minutter ved Søren Dybdal på skud under målmanden på en stikning i dybden.

2-2 langt inde i overtiden ved Thomas Toft Høgsberg direkte på frispark lidt uden for feltet.

- Vi følte det som en lille sejr med udligning så sent. Vi havde meget spil kampen igennem, og det skulle vi have fået mere ud af. Vi skabte bare ikke chancer nok, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

- Vi havde gode chancer til at kunne være kommet foran 3-0, og vi følte os snydt for mindst et straffespark. Vi havde chancer til at vinde den kamp, så 2-2 føles som et nederlag. Specielt med en udligning i overtiden, fortalte Tims holdleder Michael Smedegaard.

FodboldHoldet-Troldhede 8-0

FodboldHoldet Herning fik en overbevisende sejr på 8-0 i topkampen hjemme mod Troldhede. Ved pausen stod der 5-0.

- Vi var nærmest ikke til stede. De var gode, men de fik også lov til at være gode, for vi gav dem hele tiden masser af tid og plads til at spille bolden rundt. Vi fik et par sene afbud fra stamspillere, og det svækkede os selvfølgelig noget. Men jeg tror ikke, det havde ændret noget, hvis de havde været med. For mig at se er FodboldHoldet Herning favoritter til at rykke op, fortalte Troldhedes holdleder Thomas Nymann.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce