Annonce
Ringkøbing-Skjern

Stor undren over flere ledere i den kommunale administration

Annonce

Læserbrev: I en halvsides annonce i Jyllands-Posten lørdag den 5. september 2020 søger Ringkøbing-Skjern Kommune distriktsledere inden for dagtilbud og undervisning samt en afdelingsleder til specialområdet inden for skole og dagtilbud.

Det er til stor undren, at der skal fyldes endnu et lederlag ind mellem skoler/børnehaver og det overordnede administrative system - med ansvar for ”drift og udvikling”, som der står i annoncen.

I forvejen er der to niveauer: direktion og fagchef med hver deres administrative personale. Nu skal der tilsyneladende et tredje administrativt lag ind til styring af vores skoler og børnehaver.

Det minder i uhyggelig grad om Parkinsons Lov om embedsmanden, der ønsker at øge antallet af underordnede embedsmænd, så de kan skabe arbejde for hinanden. For nye ledere skal naturligvis også hver have en administrativ medarbejderstab.

Og det sker for vore skattekroner!


Det er uforståeligt, at vore politikere kan blive ved med at oprette nye lederlag og finde på nye jobbeskrivelser.

Elmo Flaskager, Skjern.


Det er uforståeligt, at vore politikere kan blive ved med at oprette nye lederlag og finde på nye jobbeskrivelser.

Frem for endnu mere central styring bør man give skoler og børnehaver frihed til at blomstre, til selv at lede sammen med den valgte bestyrelse.

Se til friskolerne, og lær af dem! De har en leder samt bestyrelse og dermed friheden til selv at bestemme og ikke en central myndighed, der fortæller, hvordan skolen skal ”driftes og udvikles”.

Det ville være godt for vores kommune og demokrati, om vi havde journalister, som kunne stille kritiske spørgsmål til politikerne!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce