Annonce
Læserbrev

Stor tak til Fjordparken Ældrecenter: I kan være stolte af jer selv

På Fjordparken Ældrecenter i Ringkøbing forbliver visionerne ikke i skrivebordsskuffen. De ligger som en integreret del af hvert enkelt personales arbejds-DNA.

Læserbrev: Faglig omhu – livskvalitet for den enkelte.

Visioner har det nogle gange med at være flotte ord, som ligger godt i skrivebordsskuffen. Men på Fjordparken Ældrecenter i Ringkøbing forbliver de ikke i skrivebordsskuffen. De ligger som en integreret del af hvert enkelt personales arbejds-DNA. Det er der grund til at rose, anerkende og fortælle til alle, der vil høre det.

De sidste 12 år har min søster været afhængig af hjælp. Det har været hendes og vi pårørendes held, at hendes sidste bolig blev på Fjordparken Ældrecenter.

Her har hun og vi mødt det meste engagerede, dedikerede, omsorgsfulde, rummelige, tryghedsskabende personale, som har formået at skabe et miljø, hvor den enkelte beboer er blevet set og imødekommet.

Som pårørende har vi altid følt, der har været plads til os. Vi har altid følt os overbeviste om, at personalet har haft en faglig omhu og et ønske om at skabe livskvalitet for den enkelte.

Derfor skal lyde en stor ros og en lige så stor tak. I kan være stolte af jer selv og hinanden.

Annonce
Fjordparken Ældrecenter i Ringkøbing. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Narkokørsel koster kørekortet

Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce