Annonce
Hvide Sande

Stor succes med fiske-picnic på hospice

Vera Kristensen byder velkommen til nyskabelsen fra støtteforeningen for Anker Fjord Hospice. Privatfoto
Annonce

Hvide Sande: Det er ikke sidste gang, støtteforeningen for Anker Fjord Hospice inviterer på picnic.

Det slår Vera Kristensen fra støtteforeningen fast efter det picnic-arrangement, der løb af stabelen torsdag aften i Hvide Sande.

Arrangementet begyndte klokken 18.00, og vejrudsigten blev studeret flittigt på mobiler rundt omkring ved bordene, der var sat op i det smukke område lige uden for Anker Fjord Hospice.

For ganske vist var vejret godt på det tidspunkt, men der var varslet voldsomt vejr senere på aftenen.

- Vi kunne godt have begyndt indendøre, men det var dejligt at begynde som en rigtig picnic, og det gik jo også rigtig fint med at rykke indendøre, da regnen kom tættere på, siger Vera Kristensen.

Picnicen bød på fire dejlige fiskeretter, der blev fremstillet og serveret af de tre lokale tidligere fiskeskippere, Kr. Skum (Ørgaard), Holger Lodberg og Louis Kristensen.

Der var plads til 100 gæster til arrangementet, og der blev hurtigt udsolgt, efter nyskabelsen var blevet omtalt i Dagbladet.

- Det blev en kanon-aften - både ude og inde - og da alle arbejdede frivilligt, bliver der også til et fint overskud til gavn for patienter og pårørende på Anker Fjord Hospice, siger Vera Kristensen.

Hun sender en stor tak til de tidligere fiskeskippere samt til Højbo Husorkester, der kom kørende fra Herning, og som var med til at skabe en fantastisk god stemning til arrangementet.

Næste arrangement fra støtteforeningen er en koncert med Anne Linnet i Ny Sogn Kirke onsdag den 29. august. Her er der få billetter tilbage.

Louis Kristensen, Holger Lodberg og Kr. Skum stod for den fire-retters fiskemenu, der bød på både sild, fiskesuppe, havtaske og fiskefrikadeller. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce