Annonce
Ringkøbing Håndbold

Stor ros - Arlinda Hajdari var stærk som afløser på højre back

Marie-Louise Sundgaard fik stor ros af Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris for indsatsen i både forsvar og angreb og for gode scoringer i kontrafasen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris var stolt af den måde, Ringkøbing slog DHG på, og så havde han speciel ros til Arlinda Hajdari, Marie-Louise Sundgaard og Marie-Louise Søberg for meget opløftende præstationer.

Odense: En stensikker sejr på 24-18 ude over DHG.

Det var noget, Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris var vældigt godt tilpas med, hvilket han heller ikke lagde skjul på.

- Jeg er stolt over den måde, spillerne gennemførte kampen på. Det var ikke sprudlende hele tiden, og der var især nogle ting i det stationære angrebsspil, der let kunne have været bedre. Men generelt holdt vi os til planen, og det er jeg vildt godt tilfreds med.

Planen var at undgå at forære alt for meget væk. Altså eksempelvis at give DHG mange muligheder for at løbe deres kontrafase.

- Kontrafasen blev aldrig et våben mod os. Vi var meget fokuserede på at løbe hurtigt hjem, og DHG fik højest to mål på direkte kontraløb. Da vi samtidig stod mega godt i forsvaret, ja men så var basis for sejren jo skabt, fortalte Jesper Holmris.

Og så begyndte han ellers at rose flere spillere.

- Marie-Louise Sundgaard var fantastisk god. I begge ender af banen. Og Arlinda Hajdari. Sikke en kamp hun spillede. Hun løste virkelig den opgave, vi havde givet hende specielt i forsvaret. Marie-Louise Søberg. Et virkeligt godt indhop af hende. Meget opløftende, sagde Jesper Holmris.

Lige ved siden af stod Arlinda Hajdari.

- Jeg er meget glad for den ros. Det er klart, sagde Arlinda Hajdari.

Hun havde fået opgaven som højre back. I både forsvar og angreb.

- Helt okay selv om det ikke er min naturlige side at spille back i. Og jo mere jeg træner på den plads, jo bedre bliver det. Jeg ved mere og mere om, hvad jeg skal, og det betyder, usikkerheden i angrebet forsvinder, forklarede Arlinda Hajdari.

Hun var lidt irriteret over sig selv, fordi hun lavede et par angrebsfejl. Omvendt var hun glad for den scoring, hun fik sat ind fra distancen, da hun en periode spillede venstre back.

I forsvaret skulle Arlinda Hajdari forsøge at stække DHGs topscorer Frida Maag. Det gik ikke lige så godt de første minutter. Frida Maag scorede hjemmeholdets første fire mål fra bagkæden.

- Men jeg fik bedre fat, da jeg gik lidt højere op på hende og tacklede lidt mere kontant. Det var rart, fortalte Arlinda Hajdari.

Hun får mange minutter på banen i den her periode, hvor Michelle Brandstrup er ude med en brækket finger.

- Jeg nyder det helt vildt. Det er nu, jeg skal slå til. Fokus er i denne sæson at lære så meget som muligt. Ved at spille mange minutter kan jeg virkelig tage meget med mig. Jeg har fået at vide, at jeg skal vise vildskab. Så skide være med at der kommer nogle angrebsfejl ind imellem. Jeg skal bare køre på, for det er på den måde, jeg lærer mest, fortalte Arlinda Hajdari.

Ringkøbings kontrafase var god. Der blev holdt et godt tryk i både første og anden bølge. Det var tydeligt i den periode i første halvleg, hvor Ringkøbing gik fra 7-7 til 12-7, og i den periode i anden halvleg, hvor 17-14 blev til 21-14. Rikke Jensen tog gode afslutninger i anden bølge, Camilla Faartoft trykkede på, og i første bølge var især Marie-Louise Sundgaard giftig.

Der var meget at glæde sig over.

- Jeg er glad for, at vi viser så meget kvalitet lige nu, hvor vi står med endnu et par svære kampe i løbet af den næste uges tid hjemme mod TMS Ringsted på søndag og så ude mod Bjerringbro i næste uge. Kan vi vinde de to kampe, begynder det at se endnu bedre ud, sagde Jesper Holmris.

Annonce
Arlinda Hajdari til højre fik også meget stor ros af træner Holmris efter kampen mod DHG. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Ildkampe i Afghanistan hører fortiden til: Far har lagt sine våben

Annonce