Annonce
Sport

Stor hæder til golfspilleren John Axelsen - første dansker på All Americans First Team

John Axelsen i sving for Florida Gators i USA. Foto: University of Florida Athletics
Golfspilleren John Axelsen er blandt de 11 spillere, som Golf Coaches Association of America har udpeget til All Americans First Team blandt samtlige collegespillere i USA.
Annonce

USA: All Americans First Team.

Det er en yderst fornem liste, Golf Coaches Association of America udarbejder hvert år, og for første gang nogensinde er en dansker med på listen - John Axelsen.

Det er i sin tredje sæson som collegespiller i USA, at John Axelsen er kommet blandt de bedste 11 spillere på en liste, hvor der også er udpeget et andethold og et tredjehold.

John Axelsen stiller op for Florida Gators, og holdet kalder udtagelsen meget fortjent som resultat af imponerende spil. Ud af syv turneringer sluttede 22-årige Axelsen i top-15 seks gange, og to gange blev han nummer to og en enkelt gang nummer tre.

16 af John Axelsens golfrunder var i par eller under par, og otte runder var i 60-erne. Den gennemsnitlige score er på 70,22, og det rækker til en syvendeplads blandt alle collegespillere i USA.

Jack Nicklaus, Phil Mickelson og Tiger Woods er blandt spillerne, som har været udnævnt til First Team, inden de blev professionelle, og for et år siden var Viktor Hovland, Collin Morikawa og Matthew Wolf blandt de hædrede. Alle tre har siden vundet på PGA Touren.

Hæderen er et godt rygstød for John Axelsen at få, inden han efter planen bliver professionel senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce