Annonce
Skjern

Stor Velux-hæder til Erik Jensen: Prisvinder har lige nu mest lyst at kravle i et musehul

Erik Jensen bliver i dag hædret med Villum Kann Rasmussen Prisen. Foto: Gåsdal Bygningsindustri.
I dag, fredag, bliver Erik Jensen, Skjern, hædret med Villum Kann Rasmussen Prisen. - Jeg er glad og stolt over prisen, men jeg gør intet alene. Vi er et godt hold, siger prisvinderen.
Annonce

Skjern: Erik Jensen, der arbejder for virksomheden Gåsdal Bygningsindustri A/S i Skjern (Velux), modtager i dag, fredag den 22. januar, en stor hæder for sin indsats - nemlig Villum Kann Rasmussen Prisen.

Prisen kan ikke søges, men bliver hvert år tildelt medarbejdere, der har gjort en særlig indsats og bidraget til at optræde mønsterværdigt i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere.

I indstillingen af Erik Jensen står der blandt andet, at han siden 1989 har han arbejdet med lager og kvalitet i DSP-afdelingen med meget stort engagement.

"Hans kvalitets- og forretningsindsigt kombineret med en omfattende ekspertviden om produkter og systemer gør ham til en højt respekteret nøglespiller. Mange af de forbedringer, DSP-afdelingen gennemfører, er drevet af ham. Erik har højt fokus på trivsel og sætter en ære i, at alle i afdelingen har det godt, og han er altid parat med en frisk bemærkning. Han er ikke bange for forandring og har lært, at i morgen altid er lidt anderledes end i dag."

Hvordan er det, at modtage sådan en hæder?

- Lige nu har jeg mest af alt lyst til at kravle i et musehul. Det er ikke lige mig, at være midtpunkt på den måde. Jeg er da glad og stolt over prisen. Men jeg kan jo intet gøre alene. Det hjælper jo ikke, at man kaster mange bolde op i luften, hvis ingen griber dem. Så det er lige så meget det hold, som man er en del af, der fortjener prisen, siger Erik Jensen.


Jeg kan jo intet gøre alene. Det hjælper jo ikke, at man kaster mange bolde op i luften, hvis ingen griber dem. Så det er lige så meget det hold, som man er en del af, der fortjener prisen.

Erik Jensen


Erik Jensen er 50 år, og bor i Skjern. Han har arbejdet i over 30 år på Gåsdal Bygningsindustri. Som kvalitetsoperatør arbejder han hver anden uge i varemodtagelsen og hver anden uge i afkorteriet.

Annonce

Hyggelige fætre

- Det er mange år det samme sted, men vi er en meget fri arbejdsplads, hvor man får lov til have mange forskellige arbejdsopgaver. Og når det så tilmed er hyggelige fætre, som man arbejder sammen med, hvor der også er plads til lidt fis og ballade, så bliver man hængende, siger Erik Jensen.

Når Erik Jensen får prisen, er det derfor ikke kun, fordi han har fokus på, at kvaliteten er i orden. Men i lige så høj grad, fordi han har øje for sine kolleger.

- Det gælder om at være åben og ærlig, og få det bedste ud af alle. Og der er ikke noget jeg hellere vil, end at hjælpe en kollega, der kommer og spørger om noget, siger Erik Jensen.

En del af prisen er et ur. Det vil helt sikkert i fremtiden blive luftet på golfbanen, hvor Erik Jensen gerne tilbringer lidt tid, når han ikke er med til at skabe tilbehør til Velux-vinduer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Spritbilist standset på Arnborgvej

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Feriehusudlejere ser frem til flere danskere - men glæder sig til de stabile tyskere

Annonce