Annonce
Sport

Stor donation til Waterz

Økonomien bag dette års Waterz er endnu ikke helt på plads, men donationen fra Hempel Fonden har hjulpet godt på vej. De sidste forhandlinger med sponsorer og fonde er som regel først færdige sidst i maj og begyndelsen af juni. Pressefoto: Brian Engblad
- Vi er utroligt glade for den flotte donation, der er med til at sikre økonomien bag Waterz 2021, siger Katrine Kock Frandsen, projektleder på Waterz.

Hvide Sande: Hempel Fonden har netop doneret 150.000 kroner til vandsportsfestivalen Waterz, der afvikles den 3.-4.-5. september.

- Danmark er et ”vandland” med en stærk maritim identitet, og mange danskere har fået øjnene op for, hvad man kan få ud af havene omkring os. Den udvikling er Hempel Fonden med vores maritime ophav glad for at kunne hjælpe på vej med opbakning til Waterz, siger direktør Anders Holm, Hempel Fonden, i en pressemeddelelse om baggrunden for donationen.

Det er andet år i træk, at Hempel Fonden støtter Waterz, og det glæder projektleder Katrine Kock Frandsen.

Annonce

- Hempel Fonden har en lang tradition for at støtte op omkring vandsport i Danmark, og vi er utroligt glade for den flotte donation, der er med til at sikre økonomien bag Waterz 2021, siger hun.


Hempel Fonden har en lang tradition for at støtte op omkring vandsport i Danmark, og vi er utroligt glade for den flotte donation, der er med til at sikre økonomien bag Waterz 2021.

Katrine Kock Frandsen, projektleder på Waterz


Donationen fra Hempel Fonden er blandt andet med til, at alle kan prøve vandsport i forbindelse med Waterz.

- Waterz er en ”vandfolkefest”, hvor vi samler professionelle, semi-professionelle og  almindelige vandsportsudøvere, der har det til fælles, at de elsker vandsport. Gennem årene har vi haft et stigende antal gæster, der impulsivt har fået lyst til at prøve en tur på vandet, og det er grunden til, at vi i programmet har lagt en række punkter ind, hvor man gratis kan få lov til at prøve kræfter med vandsport, siger Katrine Kock Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce