Annonce
Mad og drikke For abonnenter

Stokkebye: Vin fra Nordfyn på førende restauranter

By Stokkebyes vin er opkaldt efter familiens tre børn Liva, Victor og Stella. Det afspejler logoet på vinflaskerne også, og her ser man fortællingen i form af livstræet for den ældste datter Liva, falken der symboliserer "victory" og sønnen Victor og til sidst stjernen, som italienske Stella oversættes til. Foto: Robert Wengler
Vin og caviar rimer normalt ikke på Bovense midt mellem Nyborg og Kerteminde, men hvis man tilsætter to gange Stokkebye, nogle gode hektar kridt-, ler- og kalkholdig jord med havudsigt, faglig viden og stor ildhu, er det ingen sag at se, hvordan netop vin og caviar kan lykkes på denne adresse. Helle og Jacob Stokkebye er parret bag virksomheden By Stokkebye, som har sin vin og caviar på et utal af gode restauranters menukort.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Se listen - så mange er indskrevet på kommunens skoler: Flere folkeskoler med færre end 10 elever i 0. klasse

Annonce