Annonce
Ringkøbing

Stjernholm sælger kontorbygning - lejer sig i stedet ind i mindre lokaler i Ringkøbing

Stjernholm vil nu sælge kontorbygningen på Birkmosevej. Google Street.
Annonce

RINGKØBING: Virksomheden Stjernholm A/S, der producere forskellige former for vand- og slamrensningsudstyr, sætter nu kontorbygningen på Birkmosevej til salg.

- Vi lejer os ind i mindre lokaler, fortæller Kaj Stjernholm, der ejer virksomheden.

Han kan dog ikke endnu oplyse, hvor man fremover kan finde firmaet - blot at det bliver i Ringkøbing.

- Da vi var flest, var vi en 10-12 stykker, der hver morgen stemplede ind på Birkmosevej. Nu er de fleste enten på landevejen, eller arbejder hjemmefra, så oftest er vi blot et par stykker på kontoret. Det betyder, at rigtig mange gode kvadratkilometer står ubenyttet hen, mens de få, der er tilbage på kontoret, føler sig helt fremmede i det store hus.

- Vi vil fortsat have administration og virksomhedsadresse i Ringkøbing, men har nu fundet den helt rigtige udlejer, der har kunnet tilbyde os det antal kontorer, vi har brug for med adgang til nogle gode mødefaciliteter.

Annonce

Eksport skal udbygges

Kaj Stjernholm understreger over for Dagbladet, at en årsag til flytningen også er, at det er svært at skaffe specielmedarbejdere her på egnen.


Vi vil fortsat have administration og virksomhedsadresse i Ringkøbing, men har nu fundet den helt rigtige udlejer, der har kunnet tilbyde os det antal kontorer, vi har brug for med adgang til nogle gode mødefaciliteter.

Kaj Stjernholm, ejer Stjernholm A/S.


- Vi er en viden-virksomhed, der beskæftiger sig med maskintekniske løsninger til først og fremmest renseanlæg og mælkeproducenter. Vi er i en nichebrance, og vores meget specialiserede salgsmedarbejdere bor alle rundt i landet, ret langt fra Ringkøbing. Oftest kører de ud til vores danske kunder hjemmefra, og samtidig har vi de senere par år satset hårdere på eksport, blandt andet til USA, hvor vi sidste år oprettede eget salgskontor, siger Kaj Stjernholm.

Han tilføjer, at corona-epidemien også har skubbet til beslutningen om at flytte i mindre, lejede lokaler.

- Tidligere mente vi, at det var helt nødvendigt, at vi sad i samme rum, når vi skulle tale sammen om et projekt eller en opgave. Men coronaen har medført, at mange af vores møder i dag holdes virtuelt. Vores behov for at mødes på kontoret er blevet langt mindre.

Ud over administrationen i Ringkøbing råder Stjernholm over en produktions- og serviceafdeling i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce