Annonce
Ringkøbing

Stjålet nabohjælp-skilt er dukket op igen

Beboerne kan igen sætte deres nabo-hjæpskilt op. Det er nemlig dukket op efter at være blevet stjålet. Arkivfoto

Gammelsogn: Røvtræls.

Sådan sagde Christian Holm Nielsen fra Jagtvej om tyveriet af det to meter høje nabohjælp-skilt, som ukendte gerningsmænd for nylig fjernede fra vejen. Skiltet havde kun nået at stå i to måneder. Tyveriet fik beboerne til at efterlyse skiltet med et tilbud om selv at hente det igen.

Nu fortæller politiet, at skiltet er dukket op igen.

Det betyder, at beboerne endnu en gang kan sætte skiltet op, så potentielle indbrudstyve bliver advaret om, at her holder naboerne øje med hinandens huse, og at deres værdier er DNA-mærket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Lokal mand sigtet for spritkørsel

Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce