Annonce
Ringkøbing

Stig Rossen bringer igen julefesten til ROFI-Centret

Leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen fortæller, at der i skrivende stund er solgt godt 300 billetter til årets julekoncert. PR-foto

Ringkøbing: I år er det 25 år siden, at Stig Rossen startede med sine populære julekoncerter, og ROFI-Centret i Ringkøbing er med til at markere jubilæet.

Fredag 6. december lægger Stig Rossen for sjette år i træk vejen forbi Ringkøbing på sin årlige juleturné.

Traditionen tro har Stig Rossen også i jubilæumsåret en gæstesolist med til julekoncerten. I år er det Jasmin Gabay, der optræder sammen med Rossen. Mange kender sikkert Jasmin Gabay fra DRs "Den store bagedyst" 2018 og hendes stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019.

- Det er en præstation ud over alle grænser at kunne turnere med en julekoncert hvert år i 25 år, og vi glæder os til at kunne præsentere Stig Rossen med orkester, kor og gæstesolist i jubilæumsåret. Sidste år var der helt udsolgt af billetter med lokale Andrea Oehlenschlæger som gæstesolist. Vi håber på det samme i år, og der er allerede godt gang i billetsalget, oplyser leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce