Annonce
Ringkøbing

Stig Rossen bringer igen julefesten til ROFI-Centret

Leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen fortæller, at der i skrivende stund er solgt godt 300 billetter til årets julekoncert. PR-foto

Ringkøbing: I år er det 25 år siden, at Stig Rossen startede med sine populære julekoncerter, og ROFI-Centret i Ringkøbing er med til at markere jubilæet.

Fredag 6. december lægger Stig Rossen for sjette år i træk vejen forbi Ringkøbing på sin årlige juleturné.

Traditionen tro har Stig Rossen også i jubilæumsåret en gæstesolist med til julekoncerten. I år er det Jasmin Gabay, der optræder sammen med Rossen. Mange kender sikkert Jasmin Gabay fra DRs "Den store bagedyst" 2018 og hendes stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019.

- Det er en præstation ud over alle grænser at kunne turnere med en julekoncert hvert år i 25 år, og vi glæder os til at kunne præsentere Stig Rossen med orkester, kor og gæstesolist i jubilæumsåret. Sidste år var der helt udsolgt af billetter med lokale Andrea Oehlenschlæger som gæstesolist. Vi håber på det samme i år, og der er allerede godt gang i billetsalget, oplyser leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce