Annonce
Erhverv

Stena Line lukker for passagertrafik til og fra Danmark

Lørdag klokken 12 lukkede Stena Line midlertidig for passagertrafik til og fra Danmark. Godstrafikken fortsætter. Arkivfoto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix
Fra lørdag klokken 12 har danske, polske og svenske statsborgere lov til at rejse med færgerne til deres respektive hjemlande i løbet af 72 timer. Og derefter kan man kontakte rederiets kontaktcenter for at høre om muligheder for at kunne komme med en færge, opfordrer pressechefen.

Grenaa: I forbindelse med at Danmark og Polen har lukket grænserne på grund af coronavirus, reducerer Stena Line passagertrafikken til disse lande. Godstrafikken fortsætter.

Det gælder fra lørdag klokken 12, men derefter har danske, polske og svenske statsborgere lov til at rejse med færgerne til deres respektive hjemlande i løbet af 72 timer.

- Det er anvisningerne lige nu, men hvad der derefter sker, ved vi ikke. Derfor må man kontakte Stena Lines kontaktcenter for at høre nærmere, hvis man er dansker og gerne vil hjem. Eller hvis man gerne vil til Sverige, for eksempel, det er jo ikke ulovligt. Og færgerne sejler jo med gods, så det kan være, at der er mulighed for at tage passagerer med, hvis der er plads. Men det er der ingen garanti for, så kontakt os, lyder det fra pressechef Carl Mortensson, Stena Line.

Sådan påvirkes ruterne:

Grenaa-Halmstad: Fra lørdag 14. marts klokken 12 lukker Stena Line ned for passagertrafikken mellem Grenaa og Halmstad. Ruten vil fortsat være i drift efter planen med Stena Nautica-færgen, men vil kun transportere gods ombord.

Frederikshavn-Göteborg: Fra lørdag 14. marts klokken 12 vil Stena Line lukke ned for passagertrafikken mellem Frederikshavn og Göteborg. Ruten vil indtil videre fortsat være i drift efter plan med færgerne Stena Danica og Stena Jutlandica, men vil kun transportere fragt ombord.

Frederikshavn-Oslo: Fra lørdag 14. marts lukker Stena Line ruten Frederikshavn-Oslo midlertidigt. Stena Saga, der besejler ruten, vil blive i Oslo indtil videre.

Stena Line vil løbende informere sine kunder om ændringerne, og hvordan man kan ændre sin billet. Yderligere information til Stena Lines kunder findes på Stena Lines lokale hjemmesider i de respektive lande.

Bemærk: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Stena Line

Stena Line er verdens største privatejede færgerederi og råder over 37 fartøjer på 20 færgeruter i
Nordeuropa.

Stena Line er dermed en vigtig del af det europæiske logistiknetværk og spiller en
væsentlig rolle for turismen i Europa.

I Danmark sejler Stena Line på ruterne Frederikshavn-Göteborg, Frederikshavn-Oslo og Grenaa-Halmstad.

Stena Line er en del af Stena AB, der har omkring 15.500 medarbejdere og en årlig omsætning på 35 milliarder svenske kroner.

Kilde: Stena Line

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Erhverv For abonnenter

130 år og klar til at gå i graven: Billederne viser, hvorfor gammelt mejeri skal miste livet

Annonce