Læserbrev

Stem på Danmarks kedeligste parti - vi har et godt program men ingen penge

Læserbrev: Det er ikke let at være politiker i Danmarks kedeligste parti. Vi har ikke nogen ultra-radikal partileder, der gennem provokerende youtube videoer og en generel appel til laveste fællesnævner får mediedækning nok til at gøre selv den mest erfarne politiker ophidset. Vi har heller ikke et bugnende partibudget, som tillader os at bruge 250.000 kroner alene på Facebook-reklamer, som for eksempel Mette Frederiksen (S). Som nyt parti får man ikke tilkendt midler af nogen art fra det offentlige at føre valgkamp for. Og desværre for os, er der ikke nogen af medlemmerne i partiet, der har vundet i lotto. Så når vi virker en anelse usynlige, er det ikke kampgejst og vilje, der mangler, men simpel mammon.

Og det gør mig faktisk trist. Trist, fordi et stort flertal af danskerne faktisk sympatiserer med vores politik og holdninger, så snart de hører om vores program. Trist, fordi vi er et helt igennem fantastisk hold af ildsjæle, som brænder for projektet, og som kan og vil gøre noget godt for Danmark.

Tilbage til det kedelige. I den her valgkamp har den varme kartoffel vist sig at være klimaet. Fuldt forståeligt. Hvis vi ikke får styr på klimaet, kan resten også være bedøvende ligemeget, for så indhenter klimaforandringerne os før eller senere. Gudskelov har vi den forkromede, guldrandede løsning. Klimaet er en udfordring, men ikke en umulig en af slagsen.

Netop på klimaet kommer det til udtryk, hvor stor forskel det gør at have kandidater, som arbejder med emnerne til daglig. Spørger I mig, bør en justitsminister være jurist, en undervisningsminister kunne være lærer, sundhedsministeren kunne passende være læge, og så fremdeles. Som det er i dag, virker det, som om ministerierne tildeles efter forgodtbefindende. Det kan danskerne ikke være tjent med. Danskerne har fortjent politikere på Christiansborg, som er motiverede ildsjæle, med erhvervserfaring fra netop den gren, som de arbejder for politikken på.

Derfor skal I stemme på Partiet Klaus Riskær Pedersen. Og meget gerne personligt på mig.

0/0
Annonce
Leder For abonnenter

Begyndelsen på et smukt venskab

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Det er ganske gratis at sige ja til at gøre en forskel

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte