Annonce
Sport

Stem på årets spiller i Skjern Håndbold

Sidste år var det René Rasmussen, der blev årets spiller i Skjern Håndbold. Mandag aften kan der stemmes om, hvem der skal hædres som årets spiller næstre gang. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Fodbold: Der var ikke meget at stille op for Ringkøbing IFs U17 drenge liga 1, da de lørdag spillede ude mod Oure. RIF tabte kampen 3-0.

- Vi mødte et super godt hold. Ingen tvivl om det. De scorede alle deres tre mål i første halvleg. desværre et par stykker af dem på ting, vi var klar over på forhånd, men som vi ikke gjorde nok ved alligevel, fortalte RIFs træner Henrik Jensen.

RIF kom ikke frem til åbne chancer før pausen. I anden halvleg var RIF meget godt med, selv om de endda var i undertal et par gange. Men der blev stadig ikke skabt åbne chancer, så nederlaget var helt i orden.

Håndbold: Hvis man vil have indflydelse på, hvem der skal kåres til årets spiller i Skjern Håndbold, så skal man troppe op i Skjern Bank Arena mandag aften. Det er nemlig kun i forbindelse med den spændende slutspilskamp mod Aalborg Håndbold, at man kan stemme på årets spiller. Det er i øvrigt 22. gang, Skjern Håndbold kårer årets spiller. Sidste sæson var det René Rasmussen, der løb med hæderen.

Skjern Håndbold forventer cirka 3000 tilskuere, som vil være sæsonrekord i ligasammenhæng i denne sæson. Sæsonrekorden er lige nu på 2876, som var mødt frem til sidste hjemmekamp mod TTH Holstebro.

Hvis det gennemsnitlige seertal i morgen rammer over 85.000, så runder Skjern Håndbold fire millioner seere i denne sæson.

Endelig er det værd at notere, at Sebastian Augustinussen fylder 23 år mandag.

Fodbold: Ringkøbing IFs damer i kvindeserien fik scoret denne gang, men det var ikke nok i hjemmekampen mod Aalborg Freja, der vandt 2-1.

Der var kun spillet 18 minutter, da Julie Vesterbæk på en flot teknisk detalje løftede bolden over målmanden til føring på 1-0. Men to minutter senere udlignede Aalborg Freja på hovedstød efter hjørnespark, og ni minutter senere kom de foran 2-1.

- Det var ikke lang tid, vi kunne glæde os over at være foran - desværre. Men nu skal der altså ske et eller andet. For femte kamp i træk havde vi stort besvær med at skabe chancer. Vi fik kun den ene, vi scorede på. I anden halvleg havde vi slet ingen. Spillet er i perioder udmærket, men vi får alt for lidt ud af det. Jeg er frustreret over, vi ikke kan skabe flere målchancer, fortalte træner Claus Scotwin.

Fodbold: Ringkøbing IF gjorde det sværere for sig selv i toppen af U19 drenge liga 1 ved kun at spille uafgjort 1-1 hjemme mod Odder søndag.

- Vi skulle da også have vundet. I første halvleg brændte vi tre-fire af den slags chancer, der skal scores på. I anden halvleg var vi lidt ramt på fysikken, da vi havde haft seks mand med til kampen i jyllandsserien i Aabyhøj, så der dominerede vi knap så meget, fortalte assistenttræner Jan Dahl Overgaard.

Christian Pinholt scorede med hovedet til 1-0 på en ripost efter gennembrud og godt forsøg af Andreas Lauridsen. Ti minutter senere udlignede Odder på en lang bold hen over RIFs forsvar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce