Tarm

Statsminister trak fuldt hus til højskolesang og afslørede hvorfor valgkampen er så lang

Venstres formand og næstformand synger fra højskolesangbogen. Arrangementet på Lønborggård er åbent for alle.Foto: Jørgen Kirk
350 mødte op for at synge med Lars Løkke og Kristian Jensen. De lokale Venstrefolk er begejstrede for opbakningen, som gerne må smitte af på valgresultatet.

Lønborg: Det er langt fra hver dag, at Venstres formand og næstformand optræder ved det samme arrangement.

Men torsdag aften havde både Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen sat kryds i kalendere for at deltage i den samme sangaften sangaften med frihed og fællesskab som tema. Det skete på Lønborggård.

Det anderledes vælgermøde faldt i vestjydernes smag. Ikke mindre end 350 mødte op for at hilse på Venstres top og synge en stribe sange fra højskolesangbogen.

- Når man synger sammen, så skændes man ikke, som Kristian Jensen udtrykte det.

De to politikere havde hver valgt to sange, hvorefter publikum fik mulighed for at foreslå en sang fra højskolesangbogen. Belønningen, for at ens sang blev valg, var, at der kunne stilles politiske spørgsmål.

Selv om flere spørgere udtrykte tvivl, om de nu også ville stemme på Venstre denne gang, så nød både Løkke og Jensen at være på en slags hjemmebane i den vestjyske Venstrehøjborg.

Et begejstret publikum klappede og grinede med de to politikere. Og de var ikke alene om at synes godt om arrangementet.

- Det er fantastisk, at så mange bakker op. Det er vi glade for, lød det fra Venstres kommuneformand Hans Christian Tylvad.

Han håber at kunne omsætte aftenens sammenhold til personlige stemmer til kredsens nye kandidat Kenneth Mikkelsen.

Også lokalformand Tage Møller havde svært ved at få armene ned.

- Vi har en sal fuld af ambassadører, som nu går ud og fortæller om det her. Det kan kun blive godt, konstaterede han midtvejs i valgkampen.

Løkke afslørede også, hvorfor valgkampen denne gang er den længste i mands minde. Det handler nemlig om at få tid til at få nuancerne med.

- Der er mange partier denne gang, som har enkle svar på komplicerede spørgsmål. Men virkeligheden er kompliceret, og derfor skal der mere til. Det får vi bedre tid til at forklare, når valgkampen er lang, mente han.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt