Annonce
Videbæk

Startskud til aktive onsdage

De aktive onsdage i Videbæk Idræts- og fritidscenter begynder igen 18. september. PR Foto
Annonce

Videbæk: Aktiv Onsdag begynder igen onsdag 18. september kl. 10 i Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Det er et tilbud til alle efterlønsmodtagere, pensionister og andre seniorer, der har lyst til motion kombineret med socialt samvær, som vægtes højt.

I sidste sæson var der i gennemsnit 58 deltagere per gang. Betalingen er symbolsk, og der kræves ingen tilmelding.

Deltagerne mødes hver onsdag kl. 10-12. Der indledes med kaffe, brød og et par sange. Herefter er der fælles opvarmning.

Efter opvarmningen kan deltagerne vælge mellem forskellige aktiviteter. I år tilbydes hockey, ringo, indendørs petanque (boccia), bowls, volleyball, curling, dart med mere.

En gang om måneden tilbydes en ekstra/alternativ aktivitet. I denne sæson er det instruktion i brug af hjertestarter, krolf, Padel tennis, fitness, skydning og line dance.

Du bestemmer selv, om du vil tage den med ro, eller du vil have sved på panden. Det handler ikke om at vinde. Det handler om at få motion i et socialt fællesskab.

Der er cirka 45 frivillige tilknyttet Aktiv Onsdag, der arrangeres af Videbæk Gymnastik- og Ungdomsforening, Videbæk-Herborg Pensionistforening, ÆldreSagen Videbæk, Videbæk Idræts- og Fritidscenter og DGI Vestjylland Ringkøbing-Skjernegnen.

Aktiv Onsdag er også masser af socialt samvær med andre seniorer. PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce