Annonce
Læserbrev

Stadilvej 9: Der er brug for en principiel debat

Annonce

Læserbrev: Jeg synes, det er synd at sådan en sag bliver lagt "død" nu?

Vil vi udvikling i hele kommunen? Hele byrådet gik til valg på at lytte til borgerne, være åbne for ideer og visioner. Er det kun skåltaler og varm luft?

Jeg tænker her på Stadilvej 9, hvor sogneforeningsformand Ulla Sommer Rokkjær udtrykker frustration over et afslag fra teknik- og miljøudvalgets nej til, at en familie kan købe en faldefærdig ejendom, som man vil fjerne og bygge et hus 300 meter fra vejen ned mod fjorden.

Jeg synes, Ulla har alle gode argumenter og fremstiller sagen på en meget sober måde. Afslaget begrundes med, at der vil komme andre, som har samme ide, og at afslaget er principielt.

Jeg er helt enig med, at sagen er principiel, men ud fra et helt andet synspunkt.

Det vil nemlig medføre, at der ikke er andre, der går i gang med et lignende projekt, hvilket, jeg mener, vil være et stort minus for vores kommune, da vi jo har adskillige af den slags øjebæ langs vore veje, og ingen børnefamilier vil jo bygge 30 meter fra en trafikeret vej. Disse gamle ejendomme er jo bygget, da trafikken var med hestvogn.

Jeg mener, det handler om at gå i dialog med de, der ønsker at bo på landet og er villige til at fjerne disse faldefærdige rønner. Det må være en win win situation for kommunen.

Nu er udvalgsformanden jo socialdemokrat, og deres dna er centralisering, og Venstre har jo, hvor mærkeligt det end lyder, altid været meget loyale overfor embedsværket. Men hvor er Fjordlisten i denne sag og løsgængerne? Det kan da ikke passe, at der er et byrådsflertal for denne sags afgørelse?

Efter min menig bør den i byrådet til en principiel debat, da jeg synes, den her sag om Stadilvej 9 giver en pejling af, hvor vi vil udvikling og afvikling.

Stadilvej 9. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce