Annonce
Ringkøbing-Skjern

Sprut og rødvin som udbytte: Indbrud i fire fritidshuse

I løbet af den seneste uges tid har der været ubudne gæster i en spejderhytte og i fire fritidshuse på Jagtvej i Ringkøbing. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Mindst fire fritidshuse på Jagtvej i Ringkøbing har haft besøg af ubudne gæster inden for den seneste uges tid.

I første omgang fik politiet søndag ved middagstid en melding om, at langfingrede typer havde været forbi en spejderhytte i nabolaget, hvor en del ting var samlet sammen, men intet af det blev dog taget med.

En nærmere research fra ordensmagtens side gav klarhed over, at der altså også havde været gang i noget i fire fritidshuse, og i mindst et af husene er der stjålet noget - i form af blandt andet en gasgrill, et lille B&O-anlæg, 25 flasker rødvin og 10 flasker spiritus.

Ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing ligger gerningstidspunktet inden for et tidsrum mellem tirsdag og søndag.

Fra en villa på Åbrinken i Skjern er der endnu ikke overblik over, hvad der i givet fald er stjålet under et indbrud. Her kom en gerningsmand ind ved at opbryde et vindue.

Det indbrud skete i et tidsrum fra fredag klokken 13.30 til lørdag formiddag klokken ni, oplyser lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

108 millioner kroner skal sende Robotti ud i verden: Virksomhed med vestjyske rødder og fabrik i Lem tiltrækker kæmpe investering

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre anbefalinger: Sådan får man udenlandske arbejdere til at slå sig ned i Vestjylland

Skjern Håndbold

Mathias Gidsel kan få debut på A-landsholdet: Tre spillere med Skjern-relation skal spille Danmark til EM

Annonce